Majčin dodir vratio bebu iz kliničke smrti! (video)

Čudesna porodična priča ne prestaje da oduševljava svet: kada je majka primila na grudi svog sina čija je smrt proglašena, on se vratio u život!

Kada su Kejt i njen muž Dejvid konačno saznali da će dobiti bebu koju su dugo želeli, nisu očekivali da će im sreća biti duplirana. Ali pošto se Kejt porodila u 26. nedelji, mali Džejmi je preminuo. Dok su se opraštali od svog sina, pričajući mu, nisu želeli da se odvoje od njega. I onda se desilo čudo.

Četvorominutni video na kraju teksta priča priču o Kejt Og i njenom mužu Dejvidu. Nakon što su tri godine pokušavali da dobiju bebu, otkrili su da će da dobiju blizance. Ipak, došlo je do komplikacija i Kejt se porodila u 26. nedelji, a jedan od blizanaca nije preživeo.

Ali dok su mama i tata mazili Džejmija i pričali mu o njegovoj sestri bliznakinji i svojim snovima, mali Džejmi, za koga su mislili da je mrtav, počeo je da se pomera.

– Nismo hteli da ga pustimo, njegova koža bila je pripijena uz moju sve vreme. A onda je otvorio oči i zgrabio Dejvidov prst. Zatim je sputio glavu na moje grudi ponovo i nastavio da gleda u svog tatu. To je bila najneverovatnija stvar koja mi se ikad desila – kaže ona.

Džejmi i Emili su ovog meseca napunili pet godina i veoma se dobro slažu, a njihovi roditelji su presrećni što ih imaju.

– Ponekad kad ih zagrlim, uplašim se da ih prejako stiskam, jer znam koliko malo je falilo da ih izgubimo – kaže Kejt.

Pogledajte kako je izgledao ovaj čaroban trenutak i priču ponosnih roditelja blizanaca.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA