O nama - Moj pedijatar


O nama

Portal Mojpedijatar.co.rs predstavlja najveći informacioni centar za roditelje i buduće roditelje iz oblasti zdravlja dece.

Portal mpfin.sveta.website nastao je u želji i potrebi da se populacija mladih parova informiše i edukuje na njima prihvatljiv i lako dostupan način. Na sajtu je radio tim pedijatara i specijalista koji se bave decom.

Cilj portala je da kroz raznovrsne obrazovne sadržaje pomogne u očuvanju i unapređenju zdravlja dece. Namenjen je zainteresovanim roditeljima i lekarima u primarnoj zdrastvenoj zaštiti koji se bave decom.

Sajt je lak za navigaciju, pristupačan i aktuelan. U okviru sajta postoji opcija konsultacije pedijatra gde roditelji u roku od 24h dobijaju traženi odgovor, a upravo postavljena pitanja su nama sugestija o aktuelnim problemima vezanim za zdravlje dece i temama koje obrađujemo.

Prepoznatljivi smo po našem projektu Zdravo dete u okviru koga postoje i dva štampana izdanja – Moj pedijatar i Zdravo dete.

Sajt mpfin.sveta.website predstavlja želju da edukativni sadržaji našeg projekta budu dostupni što većem broju zainteresovane populacije.