Politika poslovanja

Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila korišćenja portala mpfin.sveta.website koju održava Pedijatar doo (u daljem tekstu „Sajt“). Pristupanjem ovom Sajtu ili njegovom korišćenju pristajte da se obavežete na dole navedene odredbe, koje povremeno mogu biti ažurirane i kao takve postavljene na Sajt. Ukoliko ne želite da budete obavezani ovim odredbama molimo Vas da ne koristite Sajt.

Firma Pedijatar doo kao vlasnik Sajta će uložiti razumne napore kako bi se na sajtu našli tačni i aktuelni podaci. Sajt pruža informacije i savete za roditelje, ali nije odgovoran u sledećim situacijama:

• Firma Pedijatar d.o.o neće biti odgovorna ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledičnu štetu koja nastane iz pristupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja Sajta ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti/netačnosti u njegovom sadržaju.

• Vi ste odgovorni za to da Vaš računar ispunjava sve potrebne tehničke specifikacije za korišćenje Sajta. Takođe ste saglasni sa time da mi ne možemo i ne garantujemo da bilo koji materijal preuzet sa Sajta neće biti zaražen, imati viruse i/ili kod destruktivne prirode. Vi ste odgovorni za sprovođenje neophodnih procedura i virusnih provera (uključujući antivirusne i druge sigurnosne provere).

Sajt pruža informacije i savete za roditelje. Međutim, informacije pružene na Sajtu nisu zamena za pregled, dijagnozu ili lečenje kod lekara. Vi ste sami odgovorni za procenu tačnosti, potpunosti, koristnost i upotrebljivost mišljenja, saveta, usluga i drugih informacija pruženih na Sajtu.
Odgovore stručnjaka shvatite kao informaciju o određenom zdravstvenom problemu. Bez pregleda, analiza i praćenja deteta nije moguće dati potpunu procenu stanja deteta • Naši odgovori nikako ne mogu zameniti pregled lekara, niti se mogu koristiti kao uputstvo za lečenje.

Na sajtu možete naći veze ka drugim internet stranicama koje održavaju druge firme/osobe. Ovo ne znači da je Pedijatar d.o.o povezan sa ovim drugim web stranicama ili njihovim vlasnicima. Naša namera je da Vas informišemo o temama koje Vas mogu zanimati ali ni ona niti njeni zaposleni ili njeni saradnici ne mogu imati nikakvu odgovornost za sadržaj i informacije koje sadrže drugi sajtovi. Ako pristupate bilo kom drugom sajtu saglasni ste da je on nezavisan od Sajta i da mi nemamo kontrolu nad sadržajem ili dostupnošću tog sajta. Pored toga, stavljanje veze ka bilo kom drugom sajtu ne znači da Pedijatar d.o.o podržava ili prihvata bilo kakvu odgovornost za sadržaj ili korišćenje takvog sajta i neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili navodni gubitak prouzorokovan kroz ili u vezi sa korišćenjem ili povođenjem za bio kojim takvim sadržajem, dobrom ili uslugom dostupnom na tom ili kroz taj sajt ili izvor. Za sve što se tiče bilo koje spoljašnje veze potrebno je obratiti se administratoru ili web masteru dotičnog sajta.
Korišćenje tekstova koji prestavljaju svojinu Sajta

Svi autorski tekstovi i fotografije na web stranicama Sajta isključivo su vlasništvo firme Pedijatar d.o.o. Prenošenje informacija i celokupnih tekstova dozvoljeno je samo uz uslov navođenja izvora i linkovanja ka istom.

Ukoliko korisnik bilo koji deo teksta ili informacija iz tekstova objavljenih na web stranama Sajta prenese suprotno iznetim pravilima Sajt će preduzeti raspoložive pravne radnje i sredstva u zaštiti svojih prava.

Sajt ne garantuje da u sadržaju na njegovim stranama neće biti grešaka, da će web strane ili usluge funkcionisati bez prekida i da implementacija sadržaja neće narušavati patente, autorska prava, zaštitni znak ili ostala prava treće strane.

Strogo je zabranjeno:

Svaki vid ili oblik nacionalne, rasne, polne ili bilo kakve vrste diskriminacije i mržnje.

Ukoliko korisnici sajta u svojim komentarima ispod teksta vređaju autore, fotografe, ličnosti koje se spominju tekstu ili druge korisnike sajta, njihovi komentari će biti izbrisani od strane moderatora portala.