Ceo svet piše o mami iz Beograda koja krevet svog sinčića pretvara u najuzbudljivija mesta na svetu

Marta Rojnič uz pomoć posteljine, peškira i svoje mašte pretvara krevet svog sina Marka u najzanimljivije mesto na svetu. Ta mama iz Beograda svojim je maštovitim i predivnim kreacijama osvojila svet, a brojni svetski mediji su se raspisali o njoj.

marta rojic

Dok njen tromesečni sinčić spava, ona njegov krevet pretvara u mesto velikih avantura. Tako je Marko za svoj mali uzrast proživeo, a da toga nije ni svestan, niz avantura – jahao je jednoroga, leteo sa pticama, bio je na Mesecu.

Markove avanture

Marti se ideja javila kada je jednog dana posmatrala svog sina dok spava i pitala se šta sanja. Tada joj je proradila mašta, a danas joj je treba svega 15-ak minuta da običan krevet pretvori u najveselije i najluđe mesto na svetu. Najvažnije je da Marko tokom celog tog procesa mirno spava.

“Ljudi misle da je život beba samo jedenje, kupanje i spavanje, ali oni su zapravo mali, ali tihi avanturisti. Njihove avanture ne mogu proći neopaženo, odlučila sam ih sve snimiti”, otkrila je The Mirroru. A Markove avanture izrađene su od čaršafa, ćebeta, šalova, dečje odeće i pelena. Nakon što sve postavi mama se popne na merdevine te iz ptičje perspektive fotografiše čarobne prizore i svog sinčića kako sanja.

1

2

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA