“Živi Mogli” – devojčica sa najlepšim fotografijama iz detinjstva

Najbolji prijatelji su joj divlje životinje, kupa se sa krokodilima, a slon je njen „brat“! Ona je sasvim obična devojčica, neobičnih interesovanja, mala francuskinja po imenu Tipi Degre odrasla u divljinama Afrike.

Njeni roditelji su fotografi divljih životinja i vrlo brzo nakon rođenja Tipi je pokazala nesvakidašnju sposobnost formiranja veza sa divljim životinjama. Odrasla je sa njima i uspela je da ostane živa i zdrava, a životinje nisu ni na koji način bile ukroćene ili obučavane.

Njenu neobičnu družinu čine: slon Ebu, leopard zvani J&B, krokodili, mladi lavovi, žirafa, mungos, noj, merkati, zebra, šita, zmija, džinovka žaba i kameleoni. Osim što Tipi nije bila svesna razlike između nje i „drugara“, same životinje su prijateljski odgovarale na svaki njen pogled i dodir. Negde u daljini bi se gubilo svako roditeljsko „nemoj“, Titi je potpuno slobodno prilazila životinjama i igrala se sa njima.

Nakon 20 godina roditelji su odlučili da se vrate u Pariz, upisali su devojčicu u državnu školu, ali odrastanje sa životinjama nije moglo da se poredi sa druženjem sa ljudima, pa se Tipi ubrzo vratila u Afriku i imala je kućno obrazovanje. Danas je režiser i radi brojne emisije o divljim životinjama na Diskoveri programu.

Pogledajte sjajne fotografije detinjstva devojčice „u džungli“:

1

2

3

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA