Stiže Vini Pu

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da od četvrtka, 7. jula, Vini Pu stiže na velika platna naših bioskopa! Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster Cinemas, Dom Sindikata, Roda, Tuckwood, Arena Novi Sad i Ster Montenegro.

I ovoga puta, simpatičan i svima dobro znan medvedić, naći će se u glavnoj ulozi ali sada u potpuno novoj avanturi koja stiže iz Volt Dizni studija za animaciju. S istim šarmom, duhovitošću i duhom originalnih priča, ovaj novi film će ponovo ujediniti publiku s filozofskim „medom kratke pameti” i prijateljima: Tigrom, Zekohopom, Praslinom, Kengom, Ruom i naravno Iarom, koji je izgubio svoj rep.

„Čitava priča se dešava u toku jednog dana,” kaže reditelj Don Hol. „Dan počinje kao i obično. Pu se budi „mrtav” gladan, ali nema više meda. Zato kreće u potragu za njim, međutim, moraće da skrene s puta – prvo zbog takmičenja za pronalazak novog repa za Iara.”

Pu će zatim naći poruku od Kristofera Robina na kojoj piše: „Izašao sam. Zauzet sam. Vraćam se brzo.” Ali onda će Sova pogrešno protumačiti ovu poruku i reći da je dečaka uhvatilo stvorenje koje se zove „Vraćobrz”. Uskoro, cela ekipa će se naći na suludoj misiji da spase Kristofera Robina od nepostojećeg krivca. Ispostaviće se da će ovo biti jedan prilično naporan dan za medu koji se samo nadao da će naći malo meda.

„Uvek se trudimo da napravimo film koji će biti interesantan različitim uzrastima, film koji će se obraćati deci, koji će biti zabavan njihovoj braći i sestrama tinejdžerima, i koji će naterati mame i tate da se grohotom smeju,” kaže izvršni producent Džon Laseter. „Likovi koje je stvorio A. A. Miln su toliko jasno izdefinisani, tako su elegantni u svojoj jednostavnosti da su nam bili neizmerno smešni i pre nego što smo napravili prvu skicu naše priče. To su likovi s kojima je većina nas odrasla – likovi koje želimo da i naši mališani upoznaju.”

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA