Šta je Dnevnik srećnog odrastanja „Naša avantura“?

Imate li potrebu za nekim zanimljivim idejama koje će vas brzo dovesti do željenog rezultata u vaspitanju deteta? Da li želite da na jednom mestu do detetovog punoletstva beležite sve važne događaje i zaključke vezano za njegov razvoj?

DNEVNIK “NAŠA AVANTURA” OMOGUĆIĆE VAM SVE TO I POMOĆI ĆE DA VAŠE DETE IZRASTE U SREĆNU I ZADOVOLJNU OSOBU!

To je Dnevnik uz koji rastu i dete i roditelj. Jedinstven je proizvod na našem i svetskom tržištu.

  • Obuhvata period od mamine trudnoće pa do detetove 18. godine
  • Sadrži pregršt vežbica i igrica koje su već isprobane u ličnom i profesionalnom iskustvu autora
  • Interaktivan je – aktivnosti podstiču učešće i roditelja i deteta
  • Podstiče učenje kroz iskustvo – u njemu nema teorije i suvoparnih zadataka. Na zanimljiv način su pokrivene ključne tačke svih razvojnih faza od 0. do 18. godine deteta.
  • Podstiče dete da otkriva, istražuje i misli, a sve na zanimljiv način, prilagođen razvojnoj fazi u kojoj se nalazi.

I RODITELJI RASTU UZ DNEVNIK “NAŠA AVANTURA”

SAMOSPOZNAJA

Uz igrice i vežbice iz Dnevnika ćete naučiti puno toga i o sebi – kao ličnosti i roditelju. Jer uz razvoj vašeg deteta rastete i vi!

KONKRETNE TEHNIKE

Sadržaj Dnevnika kreiran je tako da vam se na konkretan i pristupačan način daju ideje kako da rešite neke roditeljske nedoumice, ili da sprečite pojavu novih izazova.

UŠTEDA VREMENA

Ne morate da tražite savete za roditeljstvo po internetu. Na 180 strana Dnevnika sigurno ćete naći neku korisnu ideju za izazov koji vas trenutno muči, kao i mesta za beleške vaših važnih događaja, zapažanja i svega ostalog što ne želite da zaboravite.

ZAJEDNIČKO VREME

Puno vežbica u Dnevniku podrazumeva učešće i roditelja i deteta. Pored toga, neke vežbice se odnose baš na to kako da kvalitetno provedete zajedničko vreme nevezano za Dnevnik, što će samo još više obogatiti vaš odnos.

I TO NIJE SVE!

Ukoliko vaše dete odbija da koristi Dnevnik, mislila sam i na to.

U Dnevniku se nalaze različite uvodne reči za roditelja, malo i veliko dete. Sve su kreirane tako da im se njihovim jezikom objasni šta u njemu mogu da očekuju i koje odgovore mogu da dobiju.

A kod tema o kojima dete možda ne želi (ili se srami) da priča, data je mogućnost i za to.

ZATO ŠTO ŽELIM DA DNEVNIK BUDE MESTO GDE ĆE UŽIVATI I DETE I RODITELJ.  SVE IZ RAZLOGA ŠTO ČVRSTO VERUJEM DA JE VASPITANJE DETETA SVOJEVRSNA AVANTURA ZA OBOJE!

O autoru

Aleksandra Birta Ilić je psiholog po struci i zaposlenju, bloger i pisac po hobiju i opredeljenju.

Pre i posle svega navedenog Aleksandra je majka jednog malog zvrka sa čijim dolaskom na ovaj svet se i ona ponovo rodila. Od tada sve njene druge uloge u velikoj meri postale su uslovljene baš tom roditeljskom. Uz svog sina ona svaki dan dobija novi pogled na sebe, na posao i ljude koji je okružuju, kao i na život uopšte.

U vaspitanju sina puno su joj pomogla znanja i iskustva sa raznih edukacija na kojima je bila, kao i sa onih koje je i sama držala. Ovim Dnevnikom želela je sve to da objedini na jednom mestu, te da i drugim roditeljima predstavi kako vaspitanje dece često može biti veoma zabavno.

Više o Aleksandri i Dnevniku možete saznati na njenom sajtu: www.aleksandrabirta.com

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA