Moj planer ličnog razvoja – PlanUM u izdanju Kreativnog centra

Lična disciplina i planiranje svakodnevnih obaveza mogu da budu zabavna igra u kojoj dostižemo nivo samostalnosti i samopouzdanja neophodan za suočavanje sa sve većim izazovima.        
Aleksandra Šarović Atanasovska

Posle uspeha izdanja Moj PlanUM dnevnik, interaktivnog planera za osnovce, Kreativni centar je objavio zanimljiv planer za odrasle.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM više je od jednostavnog planera aktivnosti u toku jedne godine. To je moćna alatka za unapređenje ličnih potencijala. Ova kreativna i interaktivna knjiga koja je istovremeno planer, dnevnik i podsetnik ima više uloga – ona je instruktor, asistent i motivator. PlanUM je zasnovan na savremenim tehnikama rešavanja problema i može pomoći čitaocima u određivanju željenih ciljeva razvoja i pravljenju detaljne mape i plana za njihovo ostvarivanje. Podstiče planiranje budućnosti, razmišljanje o prošlosti i delovanje u sadašnjosti. Oslobađa kreativnost, podstiče sistematičnost i organizaciju, inicira odgovornost i akciju. „PlanUM je lični prostor za vaše ideje, misli, sastanke, susrete, rasporede, zadatke, beleške, crteže, ilustracije, ciljeve, snove i sanjarenje… Naprosto, za sve što vam padne na UM. PlanUM funkcioniše kao lični trener, koji stimuliše vaš kontinuirani razvoj. On vam nudi jedinstven, strukturisan proces, u kojem se koriste tehnike i vežbe iz metodologije ličnog razvoja, s fokusom na rešenja problema“, ističe autorka Aleksandra Šarović Atanasovska.

Obogaćen inspirativnim pričama i mudrim mislima iz celog sveta, ovaj planer će probuditi vaš stvaralački um, biće provodnik vaših ideja i podsticaj da neprekidno radite na sebi i ostvarujete ono što želite.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM izvanredno je rešenje za svakog ko vodi računa o svom ličnom i profesionalnom napretku. Od učenika i studenata koji ambiciozno planiraju budućnost do profesionalaca iz različitih oblasti, koji imaju gust raspored i želju da sistematizuju frenetičnu svakodnevicu i uvedu red u svoj život.

Aleksandra Šarović Atanasovska rođena je u Skoplju, a trenutno živi u Beogradu. Diplomirani je filolog, ekspert za marketing i komunikacije. Osnivač je Momentisa – kompanije koja se bavi razvojem kreativnih rešenja i usluga za kvalitetniji život ljudi i njihov kontinuiran lični razvoj. Majka je troje dece. Ljubopitni istraživač, putnik i ljubitelj savremenih umetnosti, filma i muzike.

Uzrast: Za srednjoškolce, studente i odrasle

Napisala Aleksandra Šarović Atanasovska

Odlomak iz knjige:

Podaci o knjizi:

240 str.
14,5 x 21 cm
meki povez
pun kolor
latinica

Godina izdanja
2020

 

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA