Mama park na Adi Ciganliji

Magazin Mama po treći put predstavlja savršeno leto na Adi Ciganliji u Mama parku koji će biti otvoren 4.jula u 11h po treći put.

Kao i do sada u Mama parku su osmislili brojne programe u kojima možete da uživate družeći se sa svojom decom ili uraditi nešto za sebe dok klinci uče engleski i igraju školice.

Pozivamo roditelje i njihove klince da dođu i uživaju a u raznim zabavnim i edukativnim aktivnostima: kreativnim radionicama, plesnoj školi, jogi, školi engleskog jezika, učenju i druženju sa saobraćajnom policijom, školici lepog govara, fitnes programima, porodičnoj masaži, školi roditeljstva…

Ove godine deca u Mama parku će učiti engleski jezik po jedinsvenoj metodi Helen Doron Early English, raditi korektivne vežbe uz pomoć fizioterapeuta Centra za korektivnu gimnastiku, svoje kreativne sposobnosti razvijati uz pomoć dadilja iz Agencije za čuvanje dece “Kolibri”. Školicu lepog govora će nam držati logopedi Instituta za eksperimentalnu fonetiku I patologiju govora. Svi oni koji imaju bebe i malu decu će moći savete dobiti od pedijatrijskih sestara iz Centra Halo beba, a trudnice će moći da rade vežbe yoge u prirodi. Naši prijatelji iz pozorišne trupe ZO ZO su i ovog leta pripremili najlepše pozorišne predstave i časove glume. Promotivni časovi folklora, baleta, yoge i zumbe će biti svake nedelje na programu. Školice sporta će pomoći deci da razviju svoju spretnost I brzinu a roditeljima da izaberu sprot za koji njihovo dete ima najviše sklonosti. Igraćemo stare zaboravljene igre i porodično ćemo se takmičiti u Igrama bez granica. Imaće i Lagunin dečiji kutak, gde će pisci čitati svoje priče.

Važno je naglasiti da su sve aktivnosti u Mama parku besplatne

Program aktivnosti u Mama parku ćete uvek moći da pogledate na sajtu www.yumama.com

Aktivnosti za mališane će biti organizovane u periodu od 10 do 12 časova i od 17 do 19 časova, radnim danom osim ponedeljka, a vikendom u vremenu od 10 do 12 i od 14 do 20 časova.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA