Letnja škola za roditelje

Edukativni centar Finesa, u saradnji sa Školom za roditelje i Dečjim kulturnim centrom Beograda organizuje Letnju Školu za roditelje, u subotu, 23. avgusta u Dečjem kulturnom centru Beograda, od 10 do 16:30.

Foto: flickr

Školu će voditi: Branislav Maričić, direktor Edukativnog centra Finesa i licencirani instruktor Buzan centra koji ima 20 godina iskustva rada sa decom i odraslima u oblasti ličnog i intelektualnog razvoja; Jelena Holcer, osnivač Škole za roditelje i Škole za dadilje, diplomirani pedagog, autor velikog broja knjiga iz oblasti roditeljstva i učenja. Edukativnom timu će se pridružiti i psiholog Dečjeg kulturnog centra, Vesna Krnjaić Mitrović.

Predavači Škole za roditelje će najpre dati odgovor kako se na najbolji mogući način izboriti sa stresom koji donosi  1. septembar i polazak u školu odnosno povratak u đačke klupe, zatim kako roditelji mogu da pomognu svojoj deci u procesu učenja, kako da ih nauče kako da uče i razvijaju inteligenciju i svoje talente. Na kojin način podržavati decu u procesu školovanja i koje pozitivne afirmacije im treba intenzivirati a koje negativne izbaciti. Deca često u prvim godinama školovanja imaju problem sa samopouzdanjem i samopoštovanjem, što se lako rešava tehnikama komunikacije koje će roditeljima predstaviti Jelena Holcer. Kraj seminara će obeležiti otvorena diskusija sa roditeljima, kako bi svi podelili svoja iskustva i zatražili savet.

Škola za roditelje je besplatna i tokom dana će biti obezbeđeno posluženje i osveženje za polaznike Škole.

Prijavite se blagovremeno! Broj mesta je ograničen!

Možete se prijaviti na skola@finesa.edu.rs ili  na 011/3445015, 064/6454856.

(u prijavi, molimo vas, navedite ime, prezime, broj telefona, e-mail

adresu i godište vašeg deteta/dece)

*prednost imaju roditelji dece od 6 do 14godina.

Više o Edukativnom centru Finesa:

“Finesa” već više od 20 godina obučava đake, studente i profesionalce svih profila tehnikama efikasnog učenja, čitanja, pamćenja. Jedini je licencirani ogranak britanskog Buzan centra. Organizuju seminare “Brzo čitanje”, “Savršeno pamćenje”, “Mape Uma”, “Briljantno učenje”, “Kako položiti ispit”… U svom izdavačkom opusu ima i preko 100 naslova iz oblasti zdravlja, uspeha, novca, učenja… Detaljnije o našim aktivnostima možete videti na sajtu – http://www.finesa.edu.rs

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA