Koje slike dece ne treba objaviti na društvenim mrežama

Koliko god bili ponosni na svoje mališane i želeli da se čitavom svetu pohvalite njihovom ljupkošću i uspesima, postoje fotografije koje ne bi smele da se nađu na Internetu.

Bez obzira na to da li su u pitanju prvi koraci, polazak u školu, prva petica, neodoljiv dečji ples uz omiljenu dečju pesmicu ili neki duhovit crtež, mama i tatama je često da odole iskušenju da se pohvale svojom decom. Tako uspevamo da izmamimo osmeh čanovima svoje šire porodice i prijateljima koji nisu u prilici da često viđaju naše mališane.

Međutim, Internet nije uvek bezbedan prostor, a to šta će se na njemu naći zavisi isključivo od nas! Zato s puno ljubavi beležite dragocene porodične trenutke, ali imajte na umu da su neke od tih fotografija namenjene isključivo porodičnim foto-albumima, a ne i društvenim mrežama.

Blogerka portala Popsugar izdvojila je pet takvih tipova fotografija, a oni su sledeći:

rodjendan

Fotografije tuđe dece

Kada je reč o objavljivanju fotografija mališana na Fejsbuku; Tviteru i Instagramu, roditelji imaju različite stavove, zbog čega ne bi trebalo olako da objavljujete fotografije s dečjih rođendana. Moguće je da nekim roditeljima dece koja se na njima nalaze to neće prijati. Foto: Rainbows

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA