Kako da beba bude suva i zadovoljna i kako mama to može da proveri

Pelene za jednokratnu upotrebu koje se koriste za decu moraju da pomognu bebi da ostane suva, da spreče pojavu pelenskog dermatitisa i omoguće bebi da mirno prespava noć i bude zadovoljna.

Nove Pampers Active baby pelene imaju dva puta jaču zaštitnu barijeru protiv curenja i pružaju poboljšanu zaštitu od vlažnosti tokom cele noci.  Majke se brinu da njihove bebe budu suve i zadovoljne i vole da probaju na sebi sve što njihove bebe koriste.

Zbog toga je u oktobru mesecu 2019. u Lili drogerijama omogućeno da mame testiraju Pampers Active baby proizvod i same se uvere u povećanu zaštitnu barijeru Pampers pelena koje čuvaju kožu bebe suvom.

Mame mogu da testiraju upijajuću moć pelene i da se uvere da pelena ostaje suva i na taj način čuva bebinu kožu.  Kao što majke na sebi testiraju kremu koju koriste za bebe ili toplotu hrane, tokom oktobra meseca u Lili drogerijama mogu da provere i osećaj koji beba ima kada se koriste Pampers active baby pelene i osećaj suvoće koje ove pelene kod dece izazivaju.

Pampers pelene za jednokratnu upotrebu održavaju kožu bebe suvom jer upijaju urin. Površinski sloj pelena omogućava brz prolazak urina u unutrašnjost pelene a srednji sloj brzo absorbuje urin. Novi inovativni zaštitni sloj u pelenama Pampers Active baby ima dva puta jaču zaštitnu barijeru protiv curenja i pruža poboljšanu zaštitu od vlažnosti tokom cele noći. Pampers pomaže bebama da mirno spavaju tokom cele noći zbog osećaja zadovoljstva izazvanog suvom pelenom.

Svi roditelji se trude da svojoj deci obezbede idealne uslove za spavanje. Temperatura u sobi u kojoj spava beba ne treba da bude više od 23 stepena, kupanje bebe i maženje pred spavanje pomažu da beba lagano zaspi a suva pelena pomaže bebi da prespava celu noć bez budjenja.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA