#feelonyourskin kampanja za Pampers active baby pelene

Pedijatri se u ordinacijama često susreću sa mamama koje žele sve da isprobaju na sebi pre nego što neki proizvod upotrebe za svoje dete. Nekada je u pitanju temperatura i ukus napravljene hrane, nekada lek koji dete pije, a nekada krema koja se koristi za dete.

 

Često se mame pitaju kakav je bebama osećaj na pelenskoj regiji i kakve su pelene koje tokom 24h prekrivaju bebinu kožu.

Pampers je osmislio pakete koji u sebi sadrže sve ono što je potrebno kako bi mame na pravi način mogle da isprobaju pelene njihovih mališana. Od oktobra meseca 2019. u Aksa  i Lili prodavnicama mame mogu i same da testiraju Pampers Active baby proizvod i uvere se u povećanu zaštitnu barijeru Pampers pelena koje čuvaju kožu bebe suvom. Mame mogu da testiraju upijajuću moć pelene i same osete kakav osećaj imaju bebe kada koriste Pampers active baby pelene i suvoću koje ove pelene kod dece izazivaju. Na instagramu mame mogu da pronadju informacije o kampanji ukoliko ukucaju haštag #feelonyourskin. Takodje, na ovaj način mogu pročitati puno pozitivnih iskustava roditelja koji su isprobali proizvod Pampers active baby za svoju decu.

U prodaji postoji veliki izbor pelena za jednokratnu upotrebu ali je kvalitet i sastav pelena ono zbog čega se roditelji odlučuju prilikom izbora. Pelene koje se koriste treba da spreče pojavu pelenskog dermatitisa, pojavu infekcije i pomognu bebi da bude zadovoljna i mirna.

Novi inovativni površinski zaštitni sloj u pelenama Pampers Active baby ima dva puta jaču zaštitnu barijeru protiv curenja i pruža poboljšanu zaštitu od vlažnosti. Zbog toga predstavlja prvi izbor mama i pedijatara širom sveta.  Pampers pomaže bebama da mirno spavaju tokom cele noći.

Da li će pelenska regija biti zdrava, ili će dete imati česte infekcije i ojede zavisi od mnogo faktora, medju kojima je jedan od najvažnijih vrsta materijala od koga je napravljen površinski sloj pelene i njegova upijajuća moć. Pampers active baby imaju takav sastav površinskog sloja da omogućavaju bebi da ostane suva, veoma su propusne za urin i bebe se u njima osećaju prijatno.

Sprovedena klinička ispitivanja su pokazala da poboljšanje kvaliteta i napredne tehnologije koje se koriste kod Pampers active baby pelena pomažu za sprečavanje preteranog vlaženja kože pelenske regije i sprečavaju oštećenje kože beba. Studije su pokazale i smanjenje učestalosti pojave pelenskog ojeda pri korišćenju pelena sa superupijajućom unutrašnjošću.

Mame koje koriste Pampers active baby pelene za svoje mališane na instagramu uz haštag #feelonyourskin mogu da podele svoja iskustva vezana za ove pelene i da ohrabre druge mame da beba može suva i zadovoljna da prespava noć.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA