Beba može da bude suva i kada je aktivna

Pelene za jednokratnu upotrebu Pampers Active baby svojim jedinstvenim rešenjem pomažu da beba ostane suva i zadovoljna. One imaju izuzetnu zaštitu od curenja i pomažu održavanju higijene kod dece.

Veoma su pogodne za korišćenje od prvog dana života kao i kod dece koja samostalno puze, hodaju i trče. Svojim površinskim slojem pomažu da beba ostane duže suva, korišćenje pelena je udobno i konforno. Pelene ostaju suve tokom dana i noći. Beba se oseća dobro prilikom pokreta i može nesmetano da se kreće. Zbog suvoće pelene i bebina koža ostaje suva i negovana, čime se sprečava pojava pelenskog dermatitisa.

Napredne tehnologije koje se koriste za proizvodnju Pampers pelena pomažu da se spreči preterano vlaženje kože pelenske regijeni sprečavaju crvenilo. Kvalitetne pelene za jednokratnu upotrebu Pampers Active baby omogućavaju bebi da bez budjenja prespava noć a da se tokom dana bezbrižno igra. Ove pelene pomažu bebi da se nesmetano kreće i istražuje svet.

Kada je beba suva može bezbrižno da raste. Beba će lakše sedeti, puzati i napraviti prve korake ukoliko oseća da joj je pelena prazna i da je ništa u pelenama ne žulja. Roditelji će lako prihvatiti korišćenje pelena u kojima je njihova beba zadovoljna.

Beba će i sama više hodati i kretati se ukoliko su joj pelene koje koristi suve, udobne i mekane. Površinski sloj pelena omogućava brz prolazak urina u unutrašnjost pelene a srednji sloj brzo absorbuje urin. Novi inovativni zaštitni sloj u pelenama Pampers Active baby ima dva puta jaču zaštitnu barijeru protiv curenja i pruža poboljšanu zaštitu od vlažnosti.

Veoma je važno odabrati pelene za jednokratnu upotrebu koje bebi odgovaraju i  sprečavaju pojavu crvenila. Kao jedan od kriterijuma prilikom odabira pelene treba obratiti pažnju kakav je površinski zaštitni sloj na peleni jer je on u direktnom kontaktu sa bebinom  kožom.

Od vrste materijala od koga je napravljen površinski sloj pelene i njegove upijajuće moći zavisi da li će pelenska regija biti sklona pojavi crvenila ili ne.  Kao jedna od najvažnijih osobina pelena za jednokratnu upotrebu mora da bude sastav površinskog sloja i njegova propustljivost za urin, zbog čega Pampers active baby pelene predstavljaju jedan od omiljenih izbora roditelja i pedijatara širom sveta.

Mame mogu da budu sigurne das u njihove bebe suve i da je površinski sloj Pampers active baby pelena prijatan za nošenje i da kožu čuva suvom. Ukoliko na instagramu pogledate haštag #feelonyourskin možete saznati još zanimljivih i korisnih detalja vezanih za novi brzoupijajući površinski sloj Pampers active pelena. Neke od mama će imati priliku da testiraju efikasnost upijajućeg sloja pelena i na primeru vide prednosti korišćenja.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA