RECEPT
Sastojci:
- šaka cvetova karfiola
 - četiri lista blitve
 - dve kašike pirinča
 - kašika maslinovog ulja
 - kuvano žumance
 
Priprema:
- U malo vode kuvati pirinač. Kad je polukuvan, nakon desetak minuta kuvanja, dodati šaku cvetova karfiola i kuvati još pet minuta.
 - Tada dodati četiri lista blitve koji su prethodno oljušteni od bele drške i sve kuvati još pet minuta.
 - Po potrebi se može dodavati voda ukoliko pirinač svu upije, ali ne previše.
 
Nakon kuvanja, sve izblendirati, dodati kašiku maslinovog ulja i umešati kuvano žumance.
Prijatno!
Recept iz knjige: Kuvarski dnevnik bebe Marte.  
Autor: Martina mama, dr med. Marija Mandić, majka troje dece koja je svoje znanje i iskustvo ovim putem želela da podeli sa drugim mamama i tako im olakša period uvođenja čvrste hrane.
Telefon: 063-593-068, 024-524-844 Fejsbuk: www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte

			
    	








                                    
Komentari 0