9 saveta kako da pomognete bebi da zaspi

Mnogo je razloga zbog kojih bebe loše spavaju, ali postoje taktike koje vam mogu pomoći o bilo čemu da se radi. Isprobajte i vi ove savete i recite nam kako su vam pomogli:

zaspivanje bebe

Ššššš…

Taktika koju mnogi koriste. Cilj je imitirati zvuke iz stomaka, zvuk „šššš“ i tako bebu opustiti za spavanje. Ako ne funkcioniše probajte i da bebu stavite bliže srcu i ljuljate je. Takva kombinacija bi trebalo da bebu uspava u roku od desetak minuta.

Podeli:

Komentari

 1. Srdjan says:

  Suuuuper ste… ima vrlo korisnih i primenljivih saveta!!!

 2. Jelena says:

  Postovani,
  Beba ima tri meseca i dva dana. Kupamo je uvek u 9, hranimo i zaspi do pola 10. Svaku noc se drugacije budi. Nekad u pola 5, nekad u tri, nekad u pola 2. Nikako da sastavi celu noc da spava. Da li mozete da mi kaZete kako da je naviknem da spava celu noc? Hvala

  • MojPedijatar says:

   To je POTOUNO NORMALNO za bebu!

  • gaga says:

   Jelena, moja beba ima pet meseci i tek je od skoro usla u rutinu da se budi oko cetiri da jede pa nastavlja da spava. Vasa beba odlicno spava ako se budi samo jednom, smatrajte se srecnicom. Samo se ne opterecujte jer to moze da se pogorsa kad krenu da je muce zubici.

 3. Damir says:

  Postovani beba ima 5 meseci imamo problem sa uspavljivanjem i spavanjem u toku noći se budi često sve ovo se desava od prve nedelje kada se beba rodila. A da pritom uzmemo u obzir da beba normalno napreduje u kilazi i visinu?


Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA