Tata koji je bolesnom sinu dao super moć!

Pogledajte seriju fotografija Alana Lorensa, koji je pokazao da je njegov sin, koji pati od Daunovog sindroma, najmoćnije biće na svetu…

Za svaku porodicu rođenje bebe je velika stvar. Od tog trenutka sva roditeljska energija usmerena je ka stvaranju najboljih mogućih uslova za njegov budući život.

Međutim, kada na svet dođe dete sa određenim zdravstvenim problemom, roditelji, iako možda razočarani u svet, dobijaju posebnu snagu i volju da se bore za sreću i bezbrižan život svog deteta.

Alan Lorens, fotograf iz Jute, tata je petoro dece, od kojih je najmlađi Vil, rođen sa Daunovim sindromom. I tata Alan jedan je od tih roditelja koji se trude da svom bolesnom detetu život učine posebnim. Roditelji dece sa Daunovim sindromom suočavaju se sa mnogim teškim situacijama,  a ovaj tata rešio je da “pobedi” predrasude i svoje dete predstavi u posebnom svetlu.

Naime, on je svom mališanu dao super moć – letenje! Tata umetnik, ovu neverovatnu moć nije izabrao slučajno, on je izabrao moć koju nema ni jedno drugo ljudsko biće, i tako svog sina prikazao kao istinski posebnog i moćnijeg od svih!

Pogledajte neverovatnu seriju fotografija “Leteći Vil”.

1

3

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA