Stari prijatelj Hansaplast® u novom pakovanju

Za letnje dane bez ograničenja.

Dokazani prijatelj naših stopala, ruku, laktova i svih drugih mesta na koži na kojima mogu nastati žuljevi, posekotine, opekotine i ostali problemi ili sitne povrede – Hansaplast®  se stara da aktivne letnje dane provedete uživajući sa što manje ograničenja. U paleti Hansaplast® proizvoda potražite one koji najviše odgovaraju vašim potrebama, a posebnu pažnju obratite na novo pakovanje Hansaplast® za žuljeve i plikove i Hansaplast® sprejeve za stopala, kao i, među potršačima omiljeni, Elastic Hansaplast® koji sada možete pronaći u mini pakovanju koje zauzima veoma malo prostora u torbi za plažu ili trening, tašni za posao ili tašnici za večernji izlazak

AKTIVNI BEZ OGRANIČENJA 


Hansaplast®
za žuljeve i plikove, štiti oštećenu kožu. Pomaže otklanjanju žuljeva, a mesto nastanka plika štiti od daljeg pritisak, ublažavajući bol i omogućavajući da nesmetano nastavite sa svakodnevnim aktivnostima dok se koža oporavlja.

92873_Corn Plaster

Napredna tehnologja sa hidrokoloidom primenjena u izradi ovih flastera obezbeđuje upijanje sekreta, ubrzava proces izlečenja i sprečava prodiranje bakterija i prljavštine. Obe vrste flastera, i za plikove (pakovanje 5 komada)  i za žuljeve (pakovanje 8 komada), mogu se koristiti i tokom kupanja, snažno prijanjaju i ostaju na mestu danima.

Dizajanom specijalno prilagođenim mestima gde se žuljevi najčešće pojavljuju, Hansaplast® za žuljeve i plikove pružiće vam olakšanje i  spasiti vašu šetnju, omogućiti nesmetan trening, ulepšati noć plesa do zore…

 

 SVEŽA I MIRSNA STOPALA

Bavljenje sportom na visokim spoljnjim  temperatirama, ali i novi modni trendovi koji diktiraju da se moderna i lepa obuća sve češće pravi od veštačkih materijala, dovešće vas u priliku da vam je potrebna zaštita od znojenja i nastanka neugodnih  mirisa. Hansaplast® sprejevi za stopala sprečiće neprijatnost i obezbediti osvežavajući osećaj i miris. Izabertite svoju notu: Hansaplast® Silver Active sa dodatnom zaštitom od razvoja bakterija I gljivica zahvaljujući jonima srebra ili Hansaplast® Fresh Active. U svakom slučaju stopala će vam biti zahvalna i mirisna!

 

 

 UVEK PRI RUCI

 

Elastic_MINIHansaplast® Elastic za negu i zaštitu rana u predelima koji se savijaju i pomeraju (koleno, lakat…), dobro prijanja, propušta vazduh i dopušta koži da diše. Hansaplast® Elastic MINI (pakovanje 6 komada) biće vaša podrška u najrazličitijim situacijama, a uvek ga možete imati uz sebe. Novo mini pakovanje olakšava tu mogućnost jer staje i u džep haljine ili pantalona, a idealan je za nošenje u priručnom neseseru svake vrste i veličine.

 

Podeli:

Komentari