Serijal dečjih predstava o umetnosti

Interaktivne dečje predstave i radionice na temu umetnosti biće organizovane za stotine mališana od danas do 25. novembra u Ušće Shopping Centru. Serijalom “Ušće umetnosti” najmlađi će moći da se na zanimljiv način upoznaju sa praksom i istorijom sedam umetničkih disciplina kroz edukativnu i interaktivnu predstavu

Predstave i radionice biće organizovane svake srede u periodu od 18:30 do 20 časova, u prostoru Food courta, na drugom spratu Ušće Shopping centra. Ulaz je slobodan.

Kroz priču o princu Viktoru, kojem Vila umetnosti pomaže da savlada tajne sedam umetnosti da bi dobio krunu svog kraljevstva, najmlađi će se tokom osam nedelja upoznavati sa jednom od sedam umetničkih veština: književnošću, vajarstvom, slikarstvom, muzikom, arhitekturom, dramskim umetnostima i plesom. Svake nedelje princ Viktor treba da savlada po jednu od sedam umetničkih praksi. Poslednje nedelje, princ i deca rezimiraju svoja znanja iz svih sedam umetničkih veština, i princa Viktora vila i deca krunišu u kralja znalca svih umetnosti.

Autorski tim ovog programa su poznati mladi glumci Ivan Mihailović i Vaja Dujović, dok je rediteljka  Maja Maletković, a pisac celog serijala je Sara Radojković.

Svaka predstava je koncipirana kao autonomna celina, iako sve predstave u kontinuitetu predstavljaju jedinstvenu tematsku celinu. Nakon svake predstave biće održane i radionice na temu umetnosti predstavljene tog dana.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA