Poklanjamo: Radionice dečije psihodrame, mesto gde deca ulaze u drugačiji svet

Radionica dečije psihodrame su mesto gde deca ulaze u drugačiji svet, u svet gde je sve moguće. Mogu da se pretvore u mađioničara, kralja, viteza…da uzmu bilo koju željenu ulogu.

vilene priče

Dragi roditelji,

Obaveštavamo vas da “Priča o vili” otvara novu sezonu radionica dečje psihodrame koje pomažu psihičko-emocionalnom razvoju deteta.  U prilici smo da ustupimo tri  gratis mesta za decu  uzrasta 10/11 godina, za jedan ciklus susreta.

Termin prvog susreta je utorak 11.10.2016., od 19:30 do 20:30h.

Radionica dečije psihodrame su mesto gde deca ulaze u drugačiji svet, u svet gde je sve moguće. Mogu da se pretvore u mađioničara, kralja, viteza…da uzmu bilo koju željenu ulogu.

Osmišljavanje i oblačenje kostima dodatno podstiče dečiju maštu i uživljavanje u odabrane uloge. Deca automatski doživljavaju da oni sami kreiraju događaje, režiraju prostor i okruženje. Metoda pokret-akcija-katarza je doživljaj koji je u stanju da da koriguje, leči ranije doživljaje.

Radionice se održavaju u grupama od 3 do 5 članova. Grupe čine deca ujednačena po uzrastu. Susreti se odvijaju kontinuirano, sa dinamikom od jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta. Jedan ciklus radionica sastoji se od 10 susreta.

Radionice vode sertifikovani voditelji dečije psihodrame.

Mesto održavanja: “Priča o vili”, Zmaja od Noćaja 9, Beograd

Prijava je obavezna, i možete je izvršiti  na zidu fb stranice Priča o vili / Tale about fairy . Prve tri prijave, dobiće svoje mesto u radionici.

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati  ovde

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA