Ovaj tata će vas oduševiti

Ovaj tata odlučio je da pokaže svima koliko roditeljstvo može da bude zabavno. Oduševićete se kada vidite kakve sve igre on smišlja za svoje ćerke!

igre

Stiven Čajlds (31) ima dve ćerke, a zajedno sa njima je napravio spisak aktivnosti kojima će se baviti dok su devojčice na raspustu.

“Mnogi muškarci mojih godina plaše se roditeljstva, ali to je zaista super zabavno”, kaže Stiven, koji inače piše i svoj blog o roditeljstvu.

“Ljudi često pričaju o tome kako je teško biti roditelj, a ja želim da pokažem koliko je to zabavno”.

Stivenov Instagram “zatrpan” je fotkama na kojima se on i njegove ćerke Džulijet (12) i Igi (4) zabavljaju. Na fotografijama se vide devojčice koje prave svoj televizijski šou, idu u potragu “blaga”, zatvorenih očiju pogađaju ukuse hrane i napitaka…

Čajlds je smislio nekoliko aktivnosti kako bi zabavio svoje devojčice na raspustu jer, kako kaže, ne morate uvek da trošite novac da biste se zabavili.

 3

Jedna od najzabavnijih igara devojčicama je bila potraga za blagom, koja ih je vodila u kafić, bioskop, na pešačku stazu… Stiven je svojim ćerkama postavio znake na svakoj lokaciji, a njihov zadatak je bio da shvate gde dalje treba da idu. Dan potrage završio se kampovanjem u dvorištu.

1

Ovaj tata želi da inspiriše druge roditelje da smišljaju zabavne igre za svoju decu, umesto da ih jednostavno prepuste same sebi.

2

Neke od aktivnosti koje on predlaže su: pravljenje odeće za lutke, snimanje filma telefonom, potraga za blagom, kampovanje u dvorištu, kuvanje sa mališanima…

Izvor: Mondo

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA