Otvoren “Beogradić” zabavni park za celu porodicu

Zabavni park za celu porodicu i najveća igraonica na Balkanu “Beogradić” otvorena je danas na Savskom nasipu u Novom Beogradu.

Igraonica se preostire skoro na 2.000 metara kvadratnih, a u svim dečjim aktivnostima mogu učestvovati i odrasli.
– Možda najzanimljiviji deo zabavnog parka je jezero sa čamcima u kojima mogu da se voze i deca i odrasli. Zatim električni vozić kojim obilaze vetrenjače, fabriku čokolade, koji prolazi kroz tunele. Tu je staza za vožnju, 3D lavirint, 5D bioskop – rekla je Tanjugu menadžerka “Beogradića” Maja Mlinarević.

Gosti “Beogradića” danas su bili i mališani iz Svaratišta za decu koji su uživali u vratolomijama aktobata, madjioničarskoj predstavi, pozorišnim predstavama.
06Iz “Beogradića” još podsećaju da su sve njihove igračke, oprema i rekviziti za decu prošli strogu bezbednosnu proveru i da poseduju sve sertifikate o sigurnosti koji su u skladu sa standardima Evropske unije.

Predstavu i radionice o socijalnoj inkluziji i različitosti, šta su predrasude i kakva je moć drugarstva u ovom zabavnom parku organizovalo i udruženje “Roditelj”.
Umesto karte za ulazak u “Beogradić” danas je predvidjeno da roditelji donoše stvari za decu Svratišta na Novom Beogradu i to sezonske odeće, obuće, sredstva za higijenu, školskohg pribora koji će se prikupljati čitavog dana.
Ubuduće dneva karta za posetu “Beogradića” biće 400 dinara, dok se žetoni za vožnju jezerom ili vozićem plaćaju po 50 dinara.

Izvor: Blic

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA