Ordinacija 11.04.2017

Dr. Zoran Lekić : Laserska liposukcija je operativna metoda kojom se selektivno odstranjuje masno tkivo sa delova tela na kojima se prekomerno nataložilo. Potom se kroz mali rez na koži (3-5 mm) uvlači kanila, te se putem vakuuma, laserski asistirano usisava masno tkivo. Na taj način masne ćelija su zauvek uklonjene sa tog mesta.Treba napomenuti da liposukcija nije metoda mršavljenja, već oblikovanja tela.

Psiholog Marija Milenkovic : Muškarci obožavaju žene koje su samostalne i kojima nije potrebna muška potvrda za svaku sitnicu. To su one žene koje znaju da su snažne, znaju da žive svoj život i ne treba im muškarac koji će svet prilagođavati njima. Svi volimo da se neko brine o nama, pa tako i muškarci. Njima je posebno drago kada žena koja im se sviđa pokazuje interes i brigu za njih i za stvari koje su im važne. Brižnost je uvek na ceni. Žena koja živi svoj život i neopterećena je time da muškarca brzo veže uz sebe vrlo je privlačna. Za nju smisao života nije udaja i muškarac, ona zna da uživa u odnosu neopterećeno i opušteno. Upravo zbog toga baš takva žena najbrže i dobije muškarca.
Nutricionista Verica Djokic  : Većina studija ističe važnost DHA, koji se nalaze samo u ribi, za razvoj mozga fetusa i novorođenčeta.  Ističe se i pozitivna veza između dovoljnog unosa esencijalnih masnih kiselina i DHA i mentalnog i psihomotornog razvoja te poboljšane sposobnosti učenja deteta predškolskog uzrasta. S obzirom da se deficit esencijalnih masnih kiselina i DHA povezuje sa nekim poremećajima, poput poremećaja pažnje i hiperaktivnog poremećaja (ADHD) kao i disleksije i dispraksije, smatra se da dovoljan unos tih nutrijenata smanjuje rizik od navedenih poremećaja.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA