Nova knjiga za podsticanje dečjeg razvoja i kreativnosti – „Ježićeva školica“

Nova slikovnica u izdanju „Kreativnog centra“ – „Ježićeva školica“ – namenjena je deci u uzrastu od treće do četvrte godine.

Druženje sa simpatičnim ježićem iz ove knjige probudiće u vašoj deci maštu i radoznalost. Knjigu krase ilustracije živih boja i zanimljive pesme i priče, što čitanje ove slikovnice čini još zanimljivijim.

Pitanja data na svakoj strani upućuju decu na posmatranje, zapažanje, razmišljanje i zaključivanje. Na početku knjige navedene su najvažnije odlike razvoja deteta u trećoj i četvrtoj godini, kao i izbor aktivnosti koje odrasla osoba može da praktikuje s detetom tog uzrasta.

Knjiga sadrži 65 nalepnica i kartonski dodatak – slagalice za učenje brojeva do pet.


Ovo je četvrta slikovnica u seriji knjiga za podsticanje dečjeg razvoja i kreativnosti dece u uzrastu od prve do šeste godine. U ovoj ediciji do sada su objavljene slikovnice „Zekina školica“ (1. godina), „Kucina školica“ (1–2 godine) i „Macina školica“ (2–3 godine), a u pripremi su „Medina školica“ (4–5 godina) i „Sovina školica“ (5–6 godina).
Knjige iz ovog serijala pomoći će roditeljima da od najranijih dana kod svojih mališana razvijaju ljubav prema knjizi – da podstiču njihovo zapažanje, maštu i radoznalost.

Druženje uz knjigu je nešto najlepše što možete pokloniti detetu. Tako ćete ga ohrabriti da postane sigurna i srećna osoba, jer sve ono što je važno događa se u detinjstvu – kasnije se samo ponavlja.
Autori ovih knjiga su Simeon Marinković i Slavica Marković, autorski tandem koji je za radne listove za predškolce „Veseli vrtić“ osvojio Nagradu za najbolji evropski udžbenik u 2014. godini.

Izdavač: Kreativni centar

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA