Mama, želiš da nađeš posao? Evo kako ćeš u tome uspeti 

Portal NajboljaMamaNaSvetu.com 01. i 02.12.2022. organizuje webinar “Mama, pronađi posao koji želiš!” s ciljem da pomogne mamama da pronađu posao po svojoj meri. Vreme je za mame.

Mame, bez obzira na radno iskustvo koje imaju pre dolaska deteta, često postaju nesigurne na poslovnom planu, zaplašene različitim pričama i zatrpane porodičnim obavezama počinju da se pitaju da li uopšte znaju da rade neki posao a ako požele da ga promene taj pad samopouzdanja postaje prava kočnica za napredak u karijeri. Dobra vest je da sve to može drugačije da izgleda, uz rad sa stručnjacima.

Traženje posla i povratak na posao sa samopouzdanjem, jakim CV-ijem i poznavanjem sopstvenih prava je mnogo lakše, uspešnije i lepše iskustvo. Tu mamama pomaže webinar “Mama, pronađi posao koji želiš!”

Za dva dana, u sklopu intenzivnih predavanja, dobićete mnoštvo praktičnih saveta, CV modele uz detaljna uputstva i primere pisanja, čućete iz prve ruke kako sada izgledaju razgovori za posao i kako HR menadžeri skeniraju CV-jeve a uz to ćete proći kroz važno predavanje o vraćanju samopouzdanja i čuti mnogo primera iz stvarnog života.

Webinar je idealan za sve mame koje razmišljaju o novom poslu ili povratku na stari, ali i za one koje misle da su se malo “zakopale” na postojećem poslu i ne uspevaju (ili se ne usuđuju) da pronađu željeni posao. Otkrijte koje veštine možete da prenesete iz majčinstva u vaš CV, pripremite se za intervju, poboljšajte svoj LinkedIn profil i način na koji se predstavljate. Ovo je za sve žene koje žele da se bave i karijerom i majčinstvom, sve ove teme su pokrivene!

Webinar: “Mama, pronađi posao koji želiš”

DATUM: četvrtak 01.12. i petak 02.12.2022

VREME: 17h

MESTO: ZOOM platforma – dobićete link dan pre početka webinara

CENA: 6000 RSD (4.800 RSD uz kod VEBINARPOSAO20)

LINK ZA PRIJAVU

PROGRAM

DAN 1:

17:00h – Budite autentični u predstavljanju – ključne stvari za dobar CV, LinkedIn i razgovor za posao – Tanja Radikić, HR manager, Medica Pharma Linea

 

HR profesionalac sa iskustvom od preko 20 godina. Tokom ovog perioda bavila se selekcijom, biznis koučingom za menadžment pozicije, kreiranjem i izvođenjem trening programa za zaposlene, edukacijom zaposlenih, sa naglaskom na usavršavanje komunikacijskih veština, organizovanjem tim bildinga i drugim HR procesima. Poseduje SDI sertifikat (alat za procenu ličnosti koji se koristi u edukaciji), kao i sertifikat iz Kognitivno Bihejvioralnog Koučinga. 

18:30h – Ah, ti testovi! Razbijte tremu uz primere iz prakse – Slobodan Jović, osnivač i direktor talent platforme Recruiter.hr/Selekcija.hr

Kreator je softvera za online psihološko testiranje i anketiranje kandidata za posao i zaposlenih. Diplomirani je psiholog, a već više od 20 godina radi u području organizacijske psihologije, odnosno učestvuje u procenama kandidata za posao i zaposlenih. Svoj entuzijazam i znanje je pretočio u razvoj inovativne platforme koja osigurava kvalitet klasičnog načina procene, ali u skladu sa razvojem tehnologije i modernim zahtevima tržišta rada.  

19:00h – PANEL: Mame mogu da nađu i održe posao i uz decu – Priče i iskustva iz stvarnog života

Tatjana Vidaković, Glavni urednik sadržaja Infostud.com

Gotovo deceniju radila kao PR za različite biznise u okviru nekadašnje Infostud grupe koja se danas zove Inspira grupa. Sada sa malom, ali odabranom redakcijom osmišljava i kreira sadržaj za Inspirin najveći biznis, posvećen zapošljavanju i karijernom razvoju, koji je zadržao ime Infostud. Mama dve devojčice, samoproklamovana šampionka u brzom menjanju pelena.

DAN 2:

17:00h – Nadogradite ili ponovo izgradite samopouzdanje – preduslov za uspeh i zadovoljstvo – Tatjana Šešum, klinički psiholog i magistar psihologije

 

Ima preko 25 godina prakse kao bračni i porodični terapeut. Autor je devet knjiga iz psihologije. Bavi se i homeopatijom i floriterapijom, redovno organizuje psihološke radionice i edukacije u svom psohološkom savetovalištu “Komunikacije”. 

 

18:00h – Upoznajte svoja prava na poslu – šta bi trebalo, a šta MORATE da znate kao mama koja traži posao – Bojana Bogojević, diplomirani pravnik, Expert za održivi razvoj i korporativno upravljanje

 

Završila je postdiplomske studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je položila i pravosudni ispit. Pohađala je više međunarodnih škola za talente iz oblasti prava i ekonomije. Koautor je dve stručne knjige i autorka je više stručnih tekstova i naučnih radova iz oblasti prava i korporativnog upravljanja. Aktivna je učesnica na mnogobrojnim domaćim i inostranim naučnim skupovima.

19:00h – „Freelance“ poslovi za početnike

POSEBAN BONUS ZA NAJBRŽE MAME:

Prvih 30 prijavljenih mama dobija i učešće na posebnoj radionici “IamRemarkable”- Ponosna na svoj uspeh; Kako da promovišeš svoja dostignuća i ubrzaš karijeru. Radionicu vodi Jovanka Lazarević, urednik sajta NajboljaMamaNaSvetu.com i sertifikovani #IamRemarkable fasilitator.

Subota 03.12. u 10:00h. Radionica se održava uživo i bez snimanja radi kreiranja bezbednog prostora za otvoren razgovor, po pravilima kompanije Google.

#IamRemarkable je Google-ova globalna inicijativa koja ima za cilj da osnaži sve, a posebno žene, da slave svoja dostignuća i otvoreno razgovaraju o njima kako na radnom mestu tako i van njega. Naučićete zašto je samopromocija neophodan saveznik u razvoju karijere i dobiti konkretne alate koji će vam pomoći da ovu veštinu razvijete na pravi način.

Rezervišite svoje mesto već danas na linku OVDE!

„MAMA, pronađi posao koji želiš“ webinar dolazi u pravi čas kada želite da se vratite na posao ili da napredujete u svojim karijernim ciljevima.

Pre webinara:

 • Želite da pronađete posao ali ne znate odakle da krenete;
 • Nemate sređene glavne alate za nalaženje posla;
 • Mislite da više ne možete da se snađete u poslovnom svetu;
 • Nesigurni ste u sebe i ne verujete da postoje adekvatni poslovi za vas

Nakon webinara ćete:

 • Biti ponosne na sebe, jer ste preduzele važan korak;
 • Osetićete da sve držite pod kontrolom;
 • Imaćete više samopouzdanja u poslovnim vodama;
 • Imaćete idealan posao u skladu sa znanjem i veštinama

Uz dvodnevno predavanje dobićete i: 

 • Pristup video snimku kursa u trajanju od 30 dana
 • Korisne materijale koji će vam pomoći u traženju posla – šablone za CV, primere motivacionog pisma, spisak čestih pitanja itd.
 • Vodič: “Pripremite se za traženje posla u 5 koraka”
 • Posebno iznenađenje za sve one koji budu slušali uživo

„Ovo je mnogo više od webinara na koje ste navikli.”, poručuje tim sajta NajboljaMamaNaSvetu.com. „Za dva dana mame dobijaju kompletnu obuku skrojenu upravo za jedinstvenu poziciju majke u potrazi za poslom. Biće opremljene resursima za napredovanje u karijeri koji stvarno funkcionišu. Dobiće prave savete iz poslovnog sveta koji su odmah primenljivi.” i dodaju „Mame će nakon ove obuke znati da imaju pravo i da mogu da nađu posao koji žele, da ne moraju da prihvate bilo kakve uslove. Mi smo tu da im pomognemo na tom putu.”

Prijave su otvorene a poseban popust od 20% dobićete uz kod “VEBINARPOSAO20”. Iskoristite ga već danas klikom OVDE!

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA