Letovanje u Haniotiju :)

Uživanje, more, plaža… pakujemo se i put pod točkove našeg automobila…

Naša devojčica je napunila 2 godine i prvi put letujemo sa njom ove godine! Uzbuđena je ona, a mi stariji još više. Krećemo pred zoru, a malena više ne može da zaspi, gleda okicama svuda okolo, uživa u vožnji.

Stigli smo u Hanioti, ostavili stvari u apartmanu i otrčali do plaže… more…sunce…plaža…sitan pesak po kome gazimo i grabimo do mora. Sve je fenomenalno i naše dete po prvi put vidi tako veliko plavo, prelepo more…oduševljenje u njenim okicama i tog trenutka kreće cika i vriska…pljuskanje po penušavoj vodi…prava uživancija! Danima koji su se nizali uživali smo na prelepim, dugim, peščanim  plažama u okolini Haniotija i Pefkohorija. Svakog dana smo nalazili neku novu lokaciju.

Uveče je takođe bilo predivno, šetnje po malom trgu i zračno postavljenim ulicama gde šareniš i vesele boje privlače pažnju naše devojčice i ona trčkara ispred nas sva uzbuđena, jer tako nešto vidi po prvi put u svom zivotu. Posle dugih šetnji obično smo se zadržavali u pojedinim kafićima koji su imali prelepe bašte i opuštali se uz neki sokić i lepu muziku.

Divno smo se proveli i opet ćemo ponoviti i mesto i vreme sledeće godine!”

Mama Nataša je dobitnica  Foto knjige

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA