Kreativnost osnovaca na delu

Đaci, nastavnici i roditelji širom Srbije imaju priliku da zajedno učestvuju u jedinstvenom Tarkett nagradnom konkursu, i osvoje vrednu nagradu za čitavo odeljenje

Bačka Palanka, 24. novembar 2014. – Kompanija Tarkett poziva sve roditelje i nastavnike širom Srbije da pokrenu svoje mališane i zajedno sa njima uzmu učešće u Facebook nagradnom konkursu „Učionica iz snova“, koji im omogućava da osvoje vrednu nagradu za svoje odeljenje –Tarkett vinil podnu oblogu za svoju učionicu.

Sve što je potrebno da učesnici ovog konkursa urade je da iskoriste svu svoju kreativnost, pozovu pet prijatelja da lajkuju stranicu Tarkett Srbija i da pošalju fotografije ili crteže učionice koja za njih predstavlja idealno mesto za rad, druženje i boravak, sa posebnim akcentom na izgledu poda. Odabir najboljeg rada vrednovaće se kroz lajkove, komentare i šerovanja. Svaki Share donosi dva boda, dok Like i Comment donose po jedan bod. Rad koji bude izazvao najveću pažnju javnosti na ovoj društvenoj mreži, odnosno rad sa najviše bodova, osvojiće i vrednu nagradu.

Nagradni konkurs počinje 21. novembra i traje do 18. decembra, a fotografije na temu “Učionica iz snova”, mogu se dostaviti kroz aplikaciju na Facebook stranici Tarkett Srbija. Akteri ovih fotografija mogu biti svi pojedinci svih osnovnih škola u Srbiji, i đaci, i roditelji i nastavnici, uz dodatni uslov da vlasnik profila sa koga se rad dostavlja mora da bude punoletan građanin Srbije.

Cilj ove aktivacije je da angažuje sve pojedince u osnovnim školama, od učitelja i nastavnika do đaka i roditelja u kreiranju takvog ambijenta, koji će da inspiriše đake na učenje i osigura kvalitetniji boravak u školama, ali i podstakne prijatno druženje i lepe trenutke.

Kompanija Tarkett je vodeća internacionalna kompanija u proizvodnji podnih obloga, sa tradicijom poslovanja više od 130 godina. U Srbiji, Tarkett je prisutan od 2002. godine, kada je ostvareno  zajedničko ulaganjesa kompanijom Sintelon. Danas u okviru Tarkett-a, sa sedištem u Bačkoj Palanci, posluje pet kompanija, u okviru kojih su fabrika za proizvodnju podnih obloga od vinila, dve fabrike tekstilnih podova, fabrika parketa, veleprodaja i lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju podova. Tarkett Srbija zapošljava oko 1300 ljudi.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA