Izvanredne karakteristike TENERA pelena

Jedinstvene izvanredne karakteristike TENERA pelena pružaju dvadesetčetvoročasovnu zaštitu Vašem detetu. Zahvaljujući njima možete apsolutno verovati TENERA pelenama i bezbedno ih koristiti dan i noć.

–  Jedinstveni svilenkasti sloj TENERA pelena momentalno upija tečnost, koja se apsorbuje u zelenom sloju, karakterističnom za TENERA pelene.

Brzo upijajući sistem omogućava da se tečnost ravnomerno rasporedi i zaustavi u samoj peleni.

Štitnici proizvedeni od vodootpornog materijala pružaju dodatnu meru opreza protiv curenja, što omogućava Vašoj bebi da se slobodno kreće.

-Zahvaljujući podesivim trakama, možete podesiti pelenu Vaše bebe i kontrolisati je više puta. Na podesive trake nemaju uticaj voda, ulje ili puder.

-Specijalna vazdušasta površina tekstila omugućava kontakt vazduha sa kožom Vaše bebe, te obezbedjuje da koža Vaše bebe ostane suva i meka.

TENERA pelene pružaju sigurnost i udobnost Vašoj bebi i Vama.

???????????????

Premium TENERA mini

???????????????

Premium TENERA PELENE MIDI

???????????????

Premium TENERA PELENE MAXI

???????????????

Premium TENERA MAXI +

?????????????

TENERA Economic maxi

?????????????

TENERA Economic maxi +

?????????????

TENERA Economic junior

Tenera maramica 64 (2)

TENERA maramice 64

tenera 3+1 vl maramica (2)

TENERA 3+1 maramice

Podeli:

Komentari

 1. Odlicne su… Iste su kao original pampers, a skoro duplo jeftinije…Moja beba provede celu noc u jendoj peleni jer se ne budi nocu, i nikada nismo imali problema sa osipom, curenjem pelene itd.. Sve preporuke 🙂

  Odgovori na komentar
 2. Za te novce, pristojna pelena. Probala sam i zelene i plave, plave imaju bolje trake, samo upijanje je isto. Nisu kao pampers, ali je cena daleko povoljnija, a ne propustaju i kod mog deteta (koje je, inace, sklono ekcemu koze) nisu napravile nikakav ojed. Sve u svemu, preporucujem ih. Ako je neko upotrebljavao evy baby, meni su najslicnije njima.

  Odgovori na komentar
 3. Odlicne, a od svih vrsta i marki najpovoljnije! U Beogradu ih kupujem u Aromi, vel. 4 od 66 komada za manje od 1000 din. Odlicno upijaju, sa 8 meseci beba mi provede celu noc u jednoj peleni, ujutru je potpuno suva 🙂 Meni su super i ne pada mi na pamet da ih menjam za neke duplo skuplje samo zbog zvucnijeg imena!!!

  Odgovori na komentar
 4. Ja sam slucajno naisao na ove pelene u nekom marketu i cena je bila bas pristojna. Uzeo sam malo pakovanje cisto da proverim i ispitam i super su se pokazale!!! Do sada smo koristili samo Evy Baby, koje su odlicne, ali se poprilicno osecaju. Tenera su cak jeftinije od 200-300 din u zavisnosti od pakovanja. Svaka preporuka!!!

  Odgovori na komentar
 5. . Dobili smo plave 4 i solidne su samo mislim da je malo uzi model i da nije bas za buce ili mozda da uzmemo 4+( pošto koristimo 4 Evy baby ) Koja je razlika izmedju zelenih i plavih?

  Odgovori na komentar
Strana 2 od 2<12

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA