Izložba dečijih radova „Naša jelka“ u izlozima MENDA dečijih radnji

Radovi dece iz vrtića, krase izloge MENDA dečijih radnji povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika

Preduzeće Yuglob d.o.o., vlasnik maloprodajnog lanca dečijih radnji MENDA, u kojima možete kupiti opremu i garderobu za decu, osmislilo je za ove novogodišnje praznike jednu lepu akciju. „Animirali smo preko 50 dečijih vrtića, a u stvaranju grupnih radova na temu NAŠA JELKA učestvovalo je više hiljada dece.

3

Njihove radove, tačnije njih 39 izabrali smo da krase i budu novogodišnji dekor izloga 15 MENDA dečijih radnji u 12 gradova Srbije.

Zauzvrat smo vrtićima izabranih radova poslali slatke paketiće i jelke sa busenom, sa željom da iste zasade u svojim dvorištima posle novogodišnjih i božićnih praznika.

Nadamo se da smo ovom razmenom „dobara“ učinili više dobra i poslali svima poruku o potrebi čuvanja jelki i preveniranju njihovog bespoštednog sečenja. Koristim ovu priliku da se zahvalim svim vaspitačima i deci, jer smo dobili prelepe radove, te okitili izloge MENDA dečijih radnji na potpuno autentičan način. Stvaralaštvo dece ima tu neodoljivu notu i lepotu poput dece same.

Hvala i Sekreterijatu za obrazovanje i dečiju zaštitu, koje je podržalo ovu akciju i pozvalo vrtiće da se istoj odazovu. I na kraju hvala svim kolegama, koje su svesrdno pomogle da ovu akciju od početka do kraja izvedemo na najefikasniji način“ – rekla nam je Nataša Vukićević iz marketinga preduzeća Yuglob doo.

1

„Dečiji radovi su izloženi u izlozima MENDA dečijih radnji, gradova iz kojih su i mali stvaraoci. Želeli smo da u akciji učestvuju upravo deca iz gradova gde nam se MENDA dečije radnje nalaze.“

„U predstojećih mesec dana pogledajte izložbu dečijih radova na temu „Naša jelka“ , koju smo priredili u izlozima naših radnji. Svi radovi su potpisani nazivom vrtića i vrtićke grupe koja je rad sačinila.“

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA