Događaj posle kojeg ćete se osećati sigurno kao roditelj

Prva Konferencija „Roditeljstvo budućnosti“, održaće se 27. i 28. maja u Novom Sadu.

U ova dva dana roditelji će, kroz niz predavanja i radionica, dobiti najnovije informacije o socio-emotivnom razvoju, trendovima u vaspitanju zasnovanim na najnovijim psihološkim istraživanjima u oblasti razvoja dece, efikasnoj komunikaciji sa decom, dojenju, masaži beba, kao i snalaženju u izazovnim situacijama.

Čak devet predavača iz Srbije i regiona podeliće svoja znanja, ideje i smernice koje će učesnicima olakšati svakodnevicu, ohrabriti ih i osnažiti u roditeljskoj ulozi.

Drugi dan konferencije posvećen je radionicama gde u manjim grupama roditelji dobijaju praktično znanje i veštine u roditeljstvu: kako da igrom podstiču detetov razvoj, kako da primenom jednostavnih fraza lako osiguraju saradnju sa detetom, kako da postave granice i izađu na kraj sa izazovnim situacijama na zdrav i konstruktivan način, kako da kreiraju okruženje u kojem će se veoma osetljiva deca osećati sigurno, a za buduće mame, tu je i radionica o dojenju.

Konferencija se održava u velikoj sali NIS Poslovnog centra u Novom Sadu, a za sve koji žive daleko ili nisu u prilici da je uživo prate, postoji mogućnost i onlajn prenosa. Radionice se održavaju samo uživo, a broj mesta je ograničen.

Više informacija o Konferenciji, radionicama i kako da budete deo ovog jedinstvenog događaja, pročitajte na linku https://roditeljstvobuducnosti.rs/

Naša dugogodišnja saradnica Dragana Aleksić, Family coach, je deo tima predavača, i poklanja vam kod za 10% popusta na njenu radionicu „Naučite moćne fraze za prevazilaženje konflikata i lako ostvarite saradnju sa detetom“, koju će održati 28. maja u 11:30. Informacija o radionici je na linku, a kod za popust je DRAGANAA10

https://roditeljstvobuducnosti.rs/konferencija2023/karte/#radionice

Podeli:

Komentari