Dani dečje knjige u Kreativnom centru od 2. do 12. aprila

Svetski dan dečje knjige obeležava se širom sveta svakog 2. aprila. Na taj dan 1805. godine rođen je Hans Кristijan Andersen, čuveni danski pisac za decu i tvorac Male sirene, Ružnog Pačeta i drugih čuvenih bajki.

Tim povodom u Кreativnom centru se organizuju Dani dečje knjige! U okviru ove akcije od 2. do 12. aprila izdanja tog izdavača moći ćete da kupite s popustom od 25%
(popust se ne odnosi na predškolske radne listove, udžbenike, radne sveske i dodatne materijale za osnovnu školu).
Za sve one koji u tom periodu naruče knjige preko sajta www.kreativnicentar.rs dostava je besplatna i važi za sve porudžbine na teritoriji Srbije.
U drugom delu meseca, čitaoce očekuju i dve odlične vikend-akcije (od 16. do 20. aprila i od 23. do 27. aprila) u okviru kojih će cene osam odabranih knjiga biti snižene za 50%.
Sve akcije važe na sajtu www.kreativnicentar.rs i u knjižarama:
– TC Eurocentar, Makedonska 30, Beograd
– Uroša Martinovića 12 (ulaz iz Omladinskih brigada), Novi Beograd
– Sinđelićev trg 19, Niš
Poslednjeg dana aprila rođendan je Svenu Nurdkvistu, popularnom švedskom piscu i ilustratoru i autoru knjiga iz serijala o Petsonu i Findusu. Tim povodom svim ljubiteljima ovog simpatičnog dvojca Кreativni centar je pripremio jedno iznenađenje!
Za sve one koji se raduju proleću stiže još jedno iznenađenje – prolećnu pozadinu u formatima za računar i telefon možete preuzeti sa sledećih linkova:

Preuzmi pozadinu za telefon
Preuzmi pozadinu za računar

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA