Da virusi i zaraze decu zaobilaze

Kompanija Ivančić i sinovi organizovala je konkurs sa temom ProbioKid junaci.
Deca su crtala ProbioKid junake – svoje viđenje borbe dobrih i loših bakerija.

U veseloj atmosferi tržnog centra Delta City, a u prisustvu omiljnih dečijih glumaca Branka Kockice i Bode Ninkovića, kompanija Ivančić sinovi proglasila je pobednike nagradnog konkursa ProbioKid junaci.

Bojanka sa temom „Da virusi i zaraze decu zaobilaze“ namenjena mališanima bila je edukativnog karaktera u kojoj su na način prilagođen deci obrađene neke osnovne navike zdravog života, priča o imunitetu i borbi dobrih i loših bakterija i virusa.

Kada su uz bojanku naučili nešto više o dobrim bakterijama: gde žive, šta rade i kako jačaju njihov organizam, a u želji da podstaknemo njihovu maštu, u kompaniji su osmislili Nagradni konkurs sa temom: ProbioKid junaci.

Stiglo je mnogo radova. Bilo je u isto vreme zadovoljstvo birati radove, s jedne strane i proglasiti najbolje, s druge strane.

Svi pristigli radovi zavređuju pažnju, stoga su svi učesnici konkrusa dobili poklon paket proizvoda Ivančić i sinovi, a po tri najbolja učesnika iz svake kategorije vredne nagrade.

Korigovanje životnih navika i ishrane deteta svakako su prvi, ali često ne i dovoljni koraci. Kao svakodnevni dodatak ishrani dece predškolskog i školskog uzrasta preporučuje se uzimanje dijetetskog proizvoda ProbioKid immuno. To je kombinacija probiotskih bakterija i prebiotika. Njegovom kontinuiranom primenom jača se prirodni odbrambeni sistem protiv raznih bakterija i virusa, a posebno se preporučuje deci sklonoj alergijama, čestim infekcijama i deci koja idu u kolektiv.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA