Apel vaspitačice o odeći za vrtić

Vaspitačicama, a i deci, bi bilo lakše da određenu gardrobu ne oblačite deci tokom boravka u vrtiću, za početak pantalone sa tregerima…

Foto: Pixabay

Roditelji često ‘lupaju glavu’ oko toga šta je pogodno da obuku deci za jaslice ili vrtić. Međutim, jedna vaspitačica Sara je na svom TikTok nalogu objasnila je šta nije praktična odeća u vrtić, pa zamolila roditelje da je izbegavaju.

Ona je otkrila da neka garderoba jednostavno ne funkcioniše u vrtiću, da im puno komplikuje stvari.

Prvo što je navela jesu pantalone sa tregerima koje roditelji vole da oblače deci. Sara je objasnila da zaista izgledaju slatko i praktično, ali da im otežava posao jer im treba predugo da ih presvuku.

Druga zabranjena stvar jesu čarape bez zaštite od klizanja. Ona kaže da je ovo takođe iz praktičnih razloga jer se brojna deca koja su samo u čarapama bez zaštite isklizaju tokom igre.

Na samom kraju, ali ništa manje važno, Sara je napomenula roditeljima da ne oblače deci belu odeću ili odeću koju su kupili za specijalne prilike, poput svečanih haljinica. Tokom igre ili obroka deca mogu da ih isprljaju toliko da fleke neće moći da skinu.

Neki roditelji su njen video snimak loše prokomentarisali, ali Sara je dodala:

“Roditeljima koji su uvređeni… To je samo zanimljiv video. Međutim, mi nekim danima vodimo računa i o 25 dece i izbegavanje ovih stvari nam je od velike pomoći”, zaključila je.

Novosti

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA