5 razloga zašto muža volim još više otkako smo dobili bebu

Iako nijedan brak nije imun na promene koje nastupaju sa dolaskom prelepog ali zahtevnog deteta, dobro je znati da neko stoji rame uz rame sa vama.

Niko od nas ne može ni da pretpostavi kakav će roditelj biti pre nego što dobije dete. Ništa ne može da vas pripremi za dolazak novorođenčeta na koje ne možete jednostavno da zaboravite uzdignutih nogu na kauču sa čašom hladnog pića u ruci. Ipak, od neverovatnog značaja je kada znate da je uz vas neko ko će se zajedno sa vama boriti da postanete spremni na roditeljstvo.

Blogerka Beki Šreder, znala je da je spremna da dočeka bebu na svet, i verovala je da se i njen suprug oseća spremno. Verovala je da će dati sve od sebe da se adaptira i uroni u roditeljske vode zajedno sa njom, ali nije u to bila sigurna dok ga nije videla u akciji.

Od trenutka kada je ušao u porođajnu salu sa njom znala je da će ga voleti više nakon što dobiju bebu. Iako su njihovi dani ispunjeni premorom i nesuglasicama, ona i dalje misli da je njen muž još bolji otkako je postao otac. A evo i zbog čega…

Ozbiljno je oduševljen količinom fizičkog bola koji mogu da pretrpim. Nisam imala najlakši porođaj na svetu, i jedina osoba koja to zna osim mene je moj muž. Držao me je za ruku, pridržavao noge i kofu za povraćanje satima. Jedini put kada nije bio pored mene je tokom brzog odlaska u toalet, i vratio se pre nego što sam i shvatila da je otišao. Kada je sve bilo gotovo, oboje smo bili zapanjeni zbog naše prelepe devojčice, ali moj suprug mi je stavio do znanja da je jednako zapanjen zbog nadljudske snage koju sam pokazala.

Pročitajte i Tata-mata

Pravi najsmešnije face i ispušta najgluplje zvuke dok zabavlja našu bebu. Prvi put kada sam videla mog muža kako pravi polu-majmunske zvuke po sobi znala sam da će biti kul tata. Ako ne pokušava da zvuči kao životinja iz zološkog vrta, onda se fokusira na nameštanje izraza lica koji čak ni ja nisam videla, a godinama ga znam. Gledati njih dvoje zajedno dok se zabavljaju jako je zabavno, i iako ne mogu da shvatim šta on to radi, naša ćerkica upija svaki trenutak.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA