Zoran je svoju vikendicu na Fruškoj gori poklonio deci oboleloj od raka!

Zoran Kocić, koji je zajedno sa svojim ocem sopstvenim rukama sagradio vikendicu od oko 100 kvadrata na Fruškoj gori, odlučio je da je pokloni deci oboleloj od raka.

Zoran Kocić, koji je zajedno sa svojim ocem sopstvenim rukama sagradio vikendicu od oko 100 kvadrata na Fruškoj gori, odlučio je da je pokloni deci oboleloj od raka.

Ugovor između Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (Nurdora) i ovog plemenitog čoveka potpisan je juče, na Svetski dan dobrote!

Danas se obeležava Svetski dan dobrote, a najverodostojnija ekspresija dobrote je davanje  Baš danas je jedan divan i plemenit čovek poklonio svoju vikendicu na Popovici (nadomak Novog Sada) NURDOR-u. Potpisivanje Ugovora o poklonu je bilo prepuno emocija a namera čika Zorana (Jovana) Kocića je da njegova vikendica bude oaza mira i oporavka za decu posle završetka lečenja.

Dobročinstvo je veličanstvena reč, a čika Zoran veličanstven čovek koji se vodio rečenicom “da je naše samo ono što poklonimo drugima”. U ime NURDOR-a, u ime naše dece i roditelja veliko HVALA na jedinstvenom poklonu 

Kao i do sada, ni ovaj put ne možemo sami, jer vikendica da bi primila mališane mora da se renovira. Kuća je površine 100 m2, na placu od 9 ari i zbog bolesti čika Zorana u njoj se nije boravilo 9 godina. Sada nam predstoji sređivanje kuće i dvorišta. Prvi su nam pritekli u pomoć JKP “Gradsko zelenilo” iz Novog Sada, koje će ovih dana srediti dvorište vikendice, a posle toga nastavljamo sa radovima i pozivamo vas da nam pomognete, kako bi vikendica upisana u List nepokretnosti 8007 K.O. Sremska Kamenica, pod parcelom broj 3890, potes Popovica 447 što pre bila dostupna deci koja se oporavljaju od malignih bolest

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA