Viranto Forte – na prvoj liniji odbrane

Viranto Forte je sirup koji sadrži potpuno prirodnu i inovativnu kombinaciju delotvornih sastojaka, za primenu kod prehlade i gripa.

Efikasan prirodni preparat

 

Viranto Forte, kao glavni sastojak sadrži Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) – klinički najispitivaniju lekovitu biljku.

Za Pelargonium postoji najviše klinički jakih dokaza u terapiji respiratornih infekcija, naročito infekcija gornjih respiratornih puteva (upala grla, upala krajnika, sinusitis). On se preporučuje i za akutni bronhitis, što je i zvanično odobrena indikacija u nekim zemljama Evropske unije.

Viranto Forte sadži još i ekstrakt ploda zove, čije je dejstvo na viruse klinički dokazano, zatim cink i visoku koncentraciju potpuno prirodnog vitamina C iz ekstrakta acerole i šipurka.

Sirup je rezultat dugogodišnjih istraživanja naučnog razvojnog tima kompanije 4U pharma, koji kao takav sadrži najkvalitetniju kombinaciju prirodnih sastojaka,za primenu kod prehlade i gripa.

Originalno pakovanje koje sadrži 100ml sirupa Viranta Forte sadrži količinu koja je dovoljna za 10 dana primene, koliko najčešće traju simptomi gripa ili prehlade.

Promo sadržaj

Podeli:

Komentari