Ušće čarobni grad otvara vrata 01. decembra

Čaroliju otkrivaju solisti i orkestar Narodnog pozorišta, hor „Horislavci“ uz karneval 40 Deda Mrazova

Karneval sa 40 Deda Mrazova, orkestar i solisti Narodnog pozorišta, dečji hor “Horislavci” i velika šoping groznica obeležiće otvaranje još jednog UŠĆE Čarobnog grada, u utorak, 1. decembra od 18 časova.

 

Ušće čarolija počinje karnevalom Deda Mrazova, koji će se kretati hodnicima centra u pravcu glavnog trga gde će izvesti i svoj novogodišnji ples, a nastaviti koncertom solista i orkestra Narodnog pozorišta. Uz učešće hora „Horislavci“ orkestar će izvesti najlepše dečje pesme, kao i popularne pop-rok numere.

Biće to najbolji uvod u veliki dečiji novogodišnji koncert koji pripremaju solisti, orkestar Narodnog pozorišta i hor „Horislavci“, u godini u kojoj se proslavlja 147 godina postojanja ove kulturne institucije.

Ovom prilikom u Ušće Shopping Centru biće otvorena i Škola za Deda Mraza, koju će tokom decembra moći da pohađaju sva deca. Po završetku svih časova Dedamrazologije, Prirode i irvasa, Umetnosti pakovanja poklona i Fizičkog vaspitanja i spuštanja niz dimnjak, deci će biti dodeljene diplome kao potvrda da svi oni sertifikovani pomoćnici Deda Mraza.

Otvaranje UŠĆE Čarobnog grada obeležiće i šoping groznica i veliki popusti koji očekuju sve posetioce 1. i 2. decembra.

UŠĆE Čarobni grad traje do 15.januara, a pored zabavnog i edukativnog programa, biće realizovane i mnogobrojne humanitarne akcije.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA