Tata je posetio restoran svoje ćerke i ostavio presmešnu recenziju

Tata Chris Kyle će posetu ovom restoranu pamtiti zauvek. Igrajući se sa ćerkom Avom odlučio je da navrati na ručak u njenu kuhinju.

Foto: Instagram

Neodoljiva devojčica dočekala je tatu odevena u kecelju i sa kuvarskom kapom na glavi.

Nakon posete Chris je ostavio i recenziju u kojoj je otkrio da je “uživao u iskustvu, ali misli da je chef/konobar/menadžer mogao napraviti bolji posao”.

Recenziju je objavio na Instagramu i priznao da je voljan Avi dati još jednu šansu u budućnosti.

“Danas sam odlučio dati podršku poduzetnici Afroamerikanki. Došao sam u Avinu kuhinju, koja je otvorena krajem aprila. Mesto je veoma uredno, ali ipak moram  reći neke stvari o vlasnici”, rekao je tata.

“Prvo sam je upitao zašto  su baloni na mojoj stolici, a nije mi rođendan, odgovorila je da gledam svoja posla i da su baloni mamini. Čekao sam narudžbu 45 minuta a bio sam jedini gost. U početku mi  se činilo da joj dobro ide, ali onda je otišla na pauzu od 20 minuta da pogleda epizodu crtanog, pojasnio je Chris.

View this post on Instagram

Zaključio je da je “usluga mogla biti bolja, ali kuvarica je slatka pa ću joj dati još jednu priliku jer nije zaslužila da se od nje odustane nakon jedne greške”.

Korisnike Instagrama ovaj je tata prilično nasmejao pa je njegova recenzija uz pripadajuće fotografije neobičnog iskustva sakupila više od 9000 lajkova.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA