Šta je foto-knjiga?

Ako se pitate šta je to fotoknjiga, to je novi način da svoje fotografije imate na jednom mestu u vidu albuma fenomenalnog kvaliteta. Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, sve radite na vašem kompjuteru.

Industrija fotografije je jedna od onih koja se u poslednjim godinama najviše promenila. Počevši od aparata sa kojima se najčešće slikamo do toga da je izrada slika i njihovo smeštanje u album postalo daleka prošlost. Umesto da žalite i grdite sebe što ne radite fotografije, iskoristite napredak tehnologije i napravite originalnu i samo vašu fotoknjigu u svega 3 koraka!

Prvi korak  je preuzimanje besplatnog foto programa sa internet strane www.cewe.rs

Dugi korak je oblikovanje svoje fotoknjige lakim ubacivanjem fotografija putem preuzetog programa. Uz fotografije možete i pisati, dodavati pozadinu ili druge kreativne sličice i tako pretvoriti vašu fotoknjigu u malo umetničko delo. U ponudi je više dimenzija i vrsta poveza, a vi možete odabrati onaj koji vama odgovara. Najmanji broj stranica je 26, a maksimalni do 130, dok je broj fotografija neograničen! Tako štedite u odnosu na izradu fotografija.

Treći korak je čuvanje i porudžbina knjige! Ona stiže na kućnu adresu i plaćate pouzećem!

Foto knjigu možete osvojiti u našoj nagradnoj igri https://www.mojpedijatar.co.rs/predlozite-nam-destinaciju-za-porodicno-putovanje/

Probajte i javite kako je ispalo!

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA