Pelene za jednokratnu upotrebu od prvog dana života ( #feelonyourskin)

Pelene za jednokratnu upotrebu mogu da se koriste od prvog dana života. Pelene treba da  pomognu bebi da ostane suva, da spreče pojavu pelenskog dermatitisa i infekcija.  

Pampers Active baby pelene imaju dva puta jaču zaštitnu barijeru protiv curenja i pružaju poboljšanu zaštitu od vlažnosti tokom cele noci. Pampers active baby pelene za jednokratnu upotrebu održavaju kožu bebe suvom jer dobro upijaju urin, a površinski zaštini sloj koji je u kontaktu sa bebinom kožom sprečava vlaženje kože. Novi inovativni zaštitni sloj pelena Pampers Active baby ima dva puta jaču zaštitnu barijeru protiv curenja i pruža poboljšanu zaštitu od vlažnosti tokom cele noći.

Pampers pomaže bebama da mirno spavaju tokom cele noći i zbog toga se preporučuje za korišćenje od prvog dana, kao i kod dece koja samostalno puze, hodaju i trče. Svojim površinskim slojem pomažu da beba ostane duže suva, korišćenje pelena je udobno i prijatno. Pelene ostaju suve tokom korišćenja. Potrebno ih je menjati redovno, na svakih 3-3.5h. Beba se oseća dobro prilikom pokreta i može da se kreće bez ograničenja. Zbog suvoće pelene i bebina koža ostaje suva i negovana, čime se sprečava pojava pelenskog osipa.

Za proizvodnju pampers pelena koriste se savremene tehnologije i nova saznanja, pa su materijali na površini Pampers active baby pelena prijatni za bebinu kožu, čine je suvom i štite od infekcije. Površinski zaštitni sloj ima dva puta jaču zaštitu od curenja i sprečava vlaženje kože. Zbog suve pelene beba sa lakoćom prespava noć i sakuplja snagu za aktivnostima preko dana u kojima uživa jer se oseća sigurno kada je suva.

Mame mogu da testiraju upijajuću moć pelene i same osete kakav osećaj imaju bebe kada koriste Pampers active baby pelene. Mogu da se uvere da su njihova deca suva kada koriste Pampers active baby pelene tokom dana i tokom noći. Uz redovno hranjenje i šetnju u prirodi na svežem vazduhu, veoma je važno od prvog dana života koristiti pelene koje prijaju bebinoj koži. Roditelji na instagramu mogu da pronadju informacije o kampanji Pampers active baby ukoliko ukucaju haštag #feelonyourskin, pomoću koga saznajemo o iskustvima mama koje su isprobale ove pelene za svoje mališane.

Pampers active baby kampanjom #feelonyourskin je mamama širom sveta omogućio da testiraju proizvod Pampers active baby pelena i osete prednosti korišćenja ovih kvalitetnih pelena za jednokratnu upotrebu koje bebu i mamu čine srećnim i zadovoljnim.

Pampers active baby pelene su pelene koje se preporučuju za korišćenje od prvog dana za sve mališane i roditelji mogu da budu sigurni da odabirom Pampers pelena rade dobru stvar za rast i razvoj svog deteta.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA