Naspavajte svoju kožu uz vladare noćne nege

San je jedan od najvažnijih preduslova za dobro funkcionisanje celog organizma. No, istraživanja su pokazala da u današnjem modernom stilu života u proseku spavamo sve manje (oko 2 sata), što kao posledicu ostavlja tragove na našoj koži.

Umoran izgled kože, prevremeno starenje, sivkast izgled kože razlozi su da obratimo više pažnje na svoju kožu.

Ne treba zanemariti činjenicu da je koža jedan od najvažnijih organa, ali pored toga je i najveći. Njena površina zauzima čak 2 m2.

Kako starimo, ćelije kože su sve manje aktivne i sve se sporije obnavljaju. Ciklus obnavljanja počinje onda kada naš mozak utone u san. Stručnjaci kažu da je 8 časova sna optimalan period za regeneraciju ćelija kože. U periodu od 22h pa do 6h se ćelije 6-8 puta brže obnavljaju.

A kako nam dani postaju kraći, a noći sve duže pravo je vreme da svojoj koži pružimo sve što joj treba uz adekvatnu negu.Nuxellence_DETOX_DetoxifyingAndYouthRevealingAntiAgeCream_flower

Detoksikacija kože neophodna je u današnjem modernom načinu života koji je u potpunosti drugačiji od života naših predaka. Ubrzan tempo života, stres, cigarete, zagađena sredina, premalo sna dovode da se često osećamo loše, a time i naša koža poprima nezdravu boju i stanje.

Nakupljeni toksini pod uticajem negativnih spoljašnjih i unutrašnjh faktora poput duvanskog dima, UV zračenja dovode do zagađenosti kože usled čega joj je neophodna detoksikacija.

Dodatna 2 sata sna za umornu kožu

Ćelije kože svakodnevno stvaraju otpad.

Upravo je ovo jedan je od glavnih razloga zašto Nuxellence® Detox treba da bude naš partner svake noći. Omiljeni pratilac najlepših snova svih tipova kože i starosnih dobi.

Zahvaljujući Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije (drveta svile) i šećera dobijenih biotehnologijom, ovaj revolucionarni noćni fluid stimuliše detoksikaciju ćelija, dok cvetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu ćelija obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNK i pune kožu energijom.

Podeli:

Komentari

  1. Tatjana Petrovic says:

    Ovo deluje prostor ne stvarno,taj Detox bi mi ulepsao zivot


Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA