Igračke, dekor i još savršenih stvaričica za bebe i decu od sada na NAJBOLJAMAMA.SHOP 

Povodom 10 godina postojanja sajta NajboljaMamaNaSvetu.com, otvoren je NajboljaMama.shop

Sa ciljem da mamama, tatama i svima koji traže lepe i nezaboravne stvari i poklone za nove mame, bebe i decu, olakšaju potragu ekipa sajta NajboljaMamaNaSvetu.com pokrenula je novu onlajn destinaciju za kupovinu – NajboljaMama.shop 

„U svom jako ispunjenom danu, roditelji nemaju dovoljno vremena da tragaju za svime što im treba. A uz sve veću potrebu da, i iz bezbednosnih razloga, ostajemo kod kuće, ova potreba je sve izraženija. Zbog toga smo lično odabrali stvari pouzdanih brendova iz oblasti dekora i organske opreme za bebe, pribora za ishranu beba od 6+ meseci i igračaka za svaku fazu razvoja do školskog uzrasta uvek u vidu imajući ono najvrednije – porodicu. Asortiman ćemo širiti i dalje u skladu sa vašim potrebama.“, izjavila je Marina Lazarević direktorka i suvlasnica firme koju drži sa dve rođene sestre. 

Šta možete pronaći u NajboljaMama.shop

Igračke za bebe i decu i to: 

Fat Brain Toys

Jedinstvene igračke inovativnog dizajna koje bude maštu i radoznalost, razvijaju kreativnost i angažuju i glavice i ručice a uz to nude i fenomenalnu zabavu. Veselih su boja i izrađene od kvalitetnih, bezbednih materijala. Pravi „vitamini za mozak“ u obliku genijalnih igara koje su i roditelji i stručnjaci prepoznali i nagradili sa najprestižnijim međunarodnim nagradama. 

Ovde ćete naći i prve igre za bebe već od 6 meseci kao i igračke za malo veće klince. 

Pogledajte celu kolekciju na linku: FAT BRAIN TOYS

Melissa&Doug

Slobodno vreme, ti dragoceni trenuci u kojima deca imaju mogućnost da stvore nešto niotkuda ponesena svojom radoznalošću, su danas sve ređi jer su naša deca preopterećena obavezama i raznim stimulusima i ekranima. Do učenja i razvoja zaista dolazi kada dečaci i devojčice imaju vremena i prostora da istražite granice svoje mašte. Upravo ovo je moto kompanije Melissa&Doug a u NajboljaMama.shop se potpuno slažemo sa njima: započinjemo borbu za slobodno vreme, još slobodniju igru i mnogo uživanja! Vreme je da se deci vrati detinjstvo! 

Igračke za simboličku igru i igru uloga ovog brenda pogledajte na linku: MELISSA & DOUG

Learning Resources

„Obrazovanje je DNK naše kompanije i u srcu je svakog našeg proizvoda”, kažu u ovoj kompaniji. Poverenje koje im decenijama unazad poklanjaju stručnjaci iz oblasti obrazovanju iz celog sveta je garancija da će njihove igračke da unesu edukaciju, zadovoljstvo i zabavu i u vašu porodicu. 

Na NajboljaMama.shop možete naći odabrane igračke iz njihovog STEM programa. STEM igračke ovog brenda će probuditi radoznalost mališana za nauku, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku (sam naziv STEM je akronim ovih reči na engleskom). Svi su dizajnirani tako da deca eksperimentišu i istražuju na najzabavniji mogući način!

STEM igračke pomažu u razvijanju kritičkog mišljenja, rasuđivanja i istraživačkih veština, istovremeno podstičući vizuelno-prostornu percepciju, inovativnost i kreativnost.

Odabrane STEM igračke pogledajte ovde: LEARNING RESOURCES
 

U asortimanu su i dekorativni elementi i oprema za bebe od organskog pamuka brenda NOBODINOZ  

Nobodinoz

Ovaj francuski i španski brend za bebe, decu i odrasle kreira proizvode za svaku prostoriju u porodičnom domu. Cilj im je da porodicama ulepšaju svakodnevicu i da istovremeno inspirišu i stimulišu razvoj dece. „Volimo da dizajniramo i stvaramo originalne i jedinstvene modele, upotrebljavajući materijale visokog kvaliteta, što kao rezultat ima dugotrajne proizvode koje mogu da koriste i sledeće generacije.” – kažu iz ove kompanije. 

Mi smo ih odabrali zbog prelepog dizajna ali i njihove posvećenosti kvalitetu. Nobodinoz prati svaki korak proizvodnje, poštujući ekološke procese. Materijali su tkani, bojeni i štampani u Barseloni, ekskluzivno za Nobodinoz. Proizvodi su od organskog pamuka. Nobodinoz brend ima i OEKO-TEX® klasa 1 sertifikat. Zaljubićete se u njihove kolekcije. 

Odabrane stvari za bebe od organskog pamuka pogledajte na linku: BEBE

Odabrane proizvode iz kategorije dekor pogledajte na linku: DEKOR

 

Tu je i posuđe od organskog bambusa.

Eco Rascals 

Praktični tanjiri, činije, posude i kašičice od organskog bambusa, prelepog dizajna koji će vam olakšati i ulepšati obroke. Svo posuđe je napravljeno od bambusa koji je prirodan materijal, organskog porekla, pogodan za reciklažu, biorazgradiv, uzgaja se i sakuplja bez upotrebe pesticida. Silikonski deo je napravljen od FDA odobrenog 100% silikona, bez plastike, BPA, PVC-a, olova i ftalata.

Odličan su saveznik u uvođenju čvrste hrane ali i kasnije, jer mališani obožavaju da jedu iz njihovim omiljenih tanjira. Prava stvar za vašu porodicu.

Odabrano posuđe od bambusa možete da pogledate na linku: ECO RASCALS

 

Posetite www.najboljamama.shop i iskoristite BESPLATNU poštarinu za sve porudžbine tokom decembra.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA