Da li znate koliko “košta” da se prehrani 11 dece?

Mama 11 dece kaže da još “nije završila”…
Mnogim roditeljema je samo jedno dete čak “previše posla”. A sad zamislite da ih imate 11…

Foto: Facebook

Ovo je životna proča Britni Čerč, 31-godišnje žene iz Arkanzas Sitija u Kanzasu, majke jedanaestoro od kojih najstarije nema punih 15 godina…

Britni je još kao tinejdžerka zatrudnela sa prvim detetom, a do sada je osam godina života provela u drugom stanju. Neko bi rekao “previše”; ali njena izjava je šokirala svet: Britni želi još dece, tačnije još četvoro!

Britni nikada nije zamišljala da će imati toliko brojnu porodicu, ali nakon prvog, pa drugog i trećeg deteta, shvatila je da uživa u materinstvu!

Prvo dete, Krizman (15), rodila je2004, šest dana nakon što je napunila 16 godina i pet dana nakon venčanja sa tadašnjim suprugom. Zajedno su dobili još četvoro dece (Džordan – 14, Kejlen – 13, Džejs – 12 i Kadens – 10), pre nego što će se rastati 2010.

Dve godine kasnije, iz jedne usputne veze zatrudnela je sa Dezalin koja sada ima osam godina.

Tri godine je vodila život samohrane majke, pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga Krisa. Uskoro je na svet došao Sajlas, kome je sada 5. Godinu dana kasnije njihovu porodicu uvećao je Kristofer (3), a u junu 2019. godine Britni je rodila trojke – Olivera, Ašera i Ejbel i Abel.

Iako je ništa u životu ne usrećuje toliko kao njena deca, Britni priznaje da je briga o tako mnogočlanoj porodici skupa. Primera radi, na nedeljnom nivou troše 300 dolara (oko 30.000 dinara) samo na hranu…

Mondo

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA