Bebin ručak: Špagete bolonjeze

Bebi bolonjeze je ukusan ručak za bebu navršenih 11 meseci.

Sastojci:

– belo meso

– domaći sok od paradajza

– testenina (po mogućnosti domaća)

Priprema:

Izdinstati komadiće belog mesa sa malo vode. Kada je meso kuvano dodati domaći sok od paradajza i kuvati još pola sata. Odvojeno kuvati testeninu, a kada je napola skuvana preliti je uzavrelim sosom i kuvati jos koji minut. Kada testo fino upije sos,  usitniti  i poslužiti bebi ručak.

Recept iz knjige: Kuvarski dnevnik bebe Marte.

Autor: Martina mama, dr med. Marija Mandić, majka troje dece koja je svoje znanje i iskustvo ovim putem želela da podeli sa drugim mamama i tako im olakša period uvođenja čvrste hrane.

Telefon: 063-593-068, 024-524-844                                                                              Fejsbuk: www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte

Mail:  KuvarskiDnevnikBebeMarte@gmail.com

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA