„Bazar mama preduzetnica“ u Delta City-ju

50 mama preduzetnica predstaviće posetiocima svoje ručno rađene proizvode i kompanije

Bazar-mama-preduzetnica

I ove jeseni atrijum Delta City-ja, peti put zaredom, ugostiće tradicionalnu manifestaciju „Bazar mama preduzetnica“, u subotu, 22. oktobra. U okviru izložbeno-prodajne manifestacije, posetiocima Delta City-ja svoje ručno rađene proizvode i kompanije predstaviće više od 50 mama preduzetnica.

Pelene od bambusa, edukativne ekološke igračke, ručno rađeni sapuni, nameštaj za lutke, slatkiši, unikatni nakit i dekorativni predmeti – samo su deo ponude mama preduzetnica, u okviru ovogodišnjeg Bazara.

Cilj manifestacije je predstavljanje mama preduzetnica i njihovih kompanija, kao i motivisanje drugih mama da započnu sopstveni biznis. Posetioci će imati priliku da upoznaju ove hrabre žene i čuju iz prve ruke šta ih je navelo da pokrenu sopstveni posao, na koje su izazove nailazile i šta je to što ih najviše motiviše u poslu. Svim zainteresovanim mama biće omogućen razgovor sa pravnocom Centra za mame, knjigovođom, kao i mamama preduzetnicama.

“Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade. Dosadašnji Bazari su pokazali da je mamama ovaj vid umrežavanja i podrške potreban, a interesovanje javnosti je uvek veliko da upoznaju i podrže ove hrabre žene, koje uspevaju da uspešno vode poslove u ovim ekonomsko teškim vremenima” izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar.

Bazar će biti otvoren za posetice Delta City-ja od 10 do 22 časa.

Dođite da upoznate i podržite ove hrabre i uspešne mame!

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA