Novogodišnji knjigopaketići!

Druženje uz knjigu višestruko je korisno – pored toga što će deca, uz vašu pomoć, kroz igru naučiti mnogo toga važnog, svi ćete se i dobro zabaviti, a kvalitetno provedeno vreme, uz igru i smeh, vaša deca će zauvek pamtiti.

Novogodišnji praznici su idealna prilika da provedete više vremena sa svojom decom. Predlažemo vam da u narednim danima sa svojim mališanima upoznate uplašenu ovčicu koja se hrabro suočava sa svojim strahovima i pobeđuje ih, malog zeku koji uspeva da flašicu zameni šoljom, nespretnu vešticu koja svojim čarobnim štapićem veliko pretvara u malo, dugačko u kratko, kao i radoznalog medu koji, u potrazi za svojom mamom, upoznaje mnoštvo životinja i njihovih mladunaca.

Pomenuti likovi su glavni junaci knjiga „Uh, ala se plašim!“, „Zeki više ne treba flašica“, „Razlike“ i „Gde je moja mama?“ Ta četiri izdanja predstavljaju knjigopaketić za najmlađe, namenjen deci od prve do treće godine.

Osim ovog paketića, „Kreativni centar“ je pripremio novogodišnje knjigopaketiće za različite uzraste po veoma povoljnim cenama, s popustom i do 80%. Reč je o pažljivo odabranim i lepo upakovanim knjigama. U ponudi je više od 25 različitih paketića – po nekoliko kompleta knjiga za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, potom za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere. Svaki paketić sadrži od tri knjige do deset knjiga, a ove godine izdvajamo i tri nova kompleta – knjigopaketić Smehotreeesss, u kojem se nalaze tri knjige viceva, komplet Jezičke crtice, koji obuhvata knjige iz jezičke trilogije Violete Babić, kao i paketić Više od lektire, u kojem su izvanredno opremljena izdanja „Pop Ćira i pop Spira“, „Zona Zamfirova“ i „Priče o svetome Savi“.

Svi knjigopaketići mogu se naći u Klubu knjižari „Kreativni centar“
(TC „Eurocentar“, Makedonska 30 / Dečanska 5).
Oni koji nisu iz Beograda ili oni kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta na sajtu www.kcknjizara.rs mogu pronaći izbor od 10 paketića, takođe namenjenih svim uzrastima.
Novogodišnji knjigopaketići prodavaće se do 14. januara.

Iz ove izdavačke kuće stiže još jedna lepa vest! Počela je podela kalendara „Kreativnog centra“ za 2018. godinu. Uz svaku kupovinu u Klubu knjižari „Kreativni centar“ ili preko sajta www.kcknjizara.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama Marice Kicušić iz knjige „Putovanje po Srbiji“. To izdanje dobilo je nedavno nagradu Beogradskog sajma knjiga za najlepšu dečju knjigu 2017. godine.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA