Upoznajte nas – REA LAB ANALITIC

Dođite, da zajedno pripremimo Vaše dete za boravak u kolektivu, radimo sve vrste briseva, pružamo detaljne informacije o rezultatima analiza, jer što više znate, učinićete bolje i za Vaše zdravlje i za zdravlje Vašeg deteta.

REA LAB ANALITIC je nova laboratorija smeštena u samom centru grada, u Kičevskoj 17 na Vračaru. Kod nas možete uraditi širok spektar hematoloških, biohemijskih, imunoloških, mikrobioloških i genetičkih analiza.

Profesionalan i stručan tim biohemičara i tehničara, kao i najsavremenija laboratorijsko – analitička oprema garantuju stabilan kvalitet naših rezultata po kojem nas naši stalni korisnici prepoznaju, a i preporučuju.

Rea Lab WEB 6

Rad u našoj laboratoriji zasnovan je na poštovanju principa savremene laboratorijske dijagnostike insistirajući na kvalitetnom i pouzdanom laboratorijskom rezultatu.

Efikasnost nam je poslovni cilj, sa namerom da pravovremeno dobijen laboratorijski rezultat omogući lekaru postavljanje dijagnoze ili da njime isprati efekat terapije.

Analize radimo po nalogu ordinirajućeg lekara ili na Vaš zahtev.

Kako bi vađenje krvi učinili bezbolnim, kako za Vaše mališane, tako i za Vas, u REA LAB ANALITIC laboratoriji veliki broj analiza radimo uzimajući krvi iz prsta. Svega nekoliko kapi krvi dovoljno je za otkrivanje infekcije, anemije, dijabetesa, dislipidemije kao i sekundarnih efekata ovih poremećaja. Dođite, da zajedno pripremimo Vaše dete za boravak u kolektivu, radimo sve vrste briseva, pružamo detaljne informacije o rezultatima analiza, jer što više znate, učinićete bolje i za Vaše zdravlje i za zdravlje Vašeg deteta.

Ako niste u mogućnosti da dođete u laboratoriju, naš servis će doći u zakazano vreme u lekarsku ordinaciju, u Vaš stan , poštujući Vaše vreme. Laboratorijski informacioin sistem omogućava da dobijete sve rezultate laboratorijskih ispitivanja elektronski u bilo koje vreme, bilo gde.

Pratite nas i na sajtu www.realabanalitic.rs i budite uvek obavešteni o promotivnim paketima analiza koje su na popustu.

Za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona 011/3441-900 i 060/0676-016, ili mail-om: info@realabanalitic.rs .

Vaša REA LAB ANALITIC laboratorija.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA