Tata koji ulepšava svaki dan svojoj devojčici sa bolesnim okom (foto)

Pogledajte na koji način jedan kreativni tata uspeva da usreći svoju ćerkicu koja ima probleme sa vidom…

Foto: Instagram/ printscreen

Lajla je preslatka beba koja je rođena sa blagim oblikom katarakte, zbog koje mora da nosi flaster na levom oku, kako bi desno, lenjo oko, ojačalo. Ali njen maštoviti tata osmislio je način kako da ova melena devojčica povez na oku ne doživljava kao nešto strašno, dosadno ili tužno.

Svaki dan, ovaj divni tata, svojoj devojčici na flasteru nacrta novi, drugačiji crtež. Nekada to budu crtani junaci, nekada šare koje su usklađene uz njenu garderobu, ali uvek to bude veseli zajednički trenutak tate i ćerke, koja sada, iako mala, svoj nedostatak doživljava kao nešto normalno.

„Flaster na oku služi kao prevencija, pa ako budemo imali sreće da desno oko ojača, ona posle četvrte godine više neće morati da ga nosi, i neće morati na operaciju“, objašnjava ovaj kreativni tata.

Iako su učinili da ovaj flaster na licu devojčice izgleda kao pravi modni detalj, nadaju se da će ovom veselom projektu uskoro doći kraj, a do tada će i dalje svaki dan da se fotografišu i na taj način motivišu i podstaknu i druge roditelje, čija deca imaju neki problem, da i u teškim situacijama pronađu ono najbolje!

 Yumama

0
Ostavi komentar

Povezani članci

Vesti

Instagram