Stvaranje muškarca

U novoj emisiji Mamino ćoše, bavili smo se tatama i njihovoj važnoj ulozi u odrastanju dece. Danas kada najviše vremena provodimo na poslu, a najmanje sa svojom decom, nije lako biti ni mama ni tata.

Žene su se izborile za ravnopravnost koliko toliko na poslu, ali ne i u kući. U kući i dalje većinu poslova one završavaju, što svakako nije ravnopravnost. Centar E8 upravo se bavi uključivanjem tata i u taj deo zajedničkog života. Pogledajte izložbu koju su organizovali u Domu kulture Parobrod.
Nekako slučajno ili namerno u vreme sajma knjiga došao nam je gost iz Nemačke gde trenutno živi, Marijan Janković koji je urednik knjige Stvaranje muškarca, izdatu od strane izdavačke kuće Admiral Books http://www.admiral-books.rs/arne. Knjigu je napisao dr Arne Rubinštajn, koji je nakon lekarske prakse rešio da se bavi pomoći tinejdžerima i njihovom prelasku iz perioda tinejdžera u odrasle osobe. Dr Arne Rubinštajn je iz Australije i ovo srpsko izdanje knjige je prvi izlazak iste u inostranstvu. Nadamo se da će vam teme biti zanimljive i da će i tate i mame naći neke smernice na svom putu roditeljstva.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA