Pridruži se Nikelodeonovim “Patrolnim šapama u velikom spektaklu“

Novi šou stiže prvi put u region! Pridruži se Nikelodeonovim “Patrolnim šapama u velikom spektaklu“ u Galeriji od 9. do 24. oktobra 2021!

Beograd, Srbija (5. oktobar 2021.) – Nikelodeonove Patrolne šape su spremne za akciju! Legende iz Zaliva pustolovina: Čejs, Maršal, Rabl, Skaj i Rajder u svojoj novoj spasilačkoj avanturi posetiće Galeriju prvi put od 9. do 24. oktobra, a ulaz na manifestaciju je besplatan!

Ovo je događaj u kom će uživati cela porodica! Predstava “Patrolne šape u velikom spektaklu“ održava se na glavnoj bini tri puta dnevno od 16, 18 i 19:30 sati, a slikanje sa maskotama posle svake predstave u 16:45, 18:45 i 20:15 sati. Mališane pored predstave očekuje još jedan izazov – Patrolne šape su spremile poligon spretnosti u delu Zaliva pustolovina, koji je otvoren od 13h do 21h svakoga dana tokom trajanja manifestacije. U ovom tematizovanom kutku, putovanje započinje na poligonu koji decu vodi kroz šest aktivnosti sa njihovim omiljenim kucama. Mališani će im pomoći u misijama spasavanja, učeći o važnosti timskog rada, recikliranja i o mnogim drugim značajnim temama.

Zagrejan i spreman na akciju je vatrogasac Maršal, a Čejs ništa ne prepušta slučaju! Mališani će zajedno sa svojim roditeljima imati priliku da upoznaju i da se fotografišu sa delom družine Patrolnih šapa – Čejsom i Maršalom!

Nikelodeonov i Spin Masterov najpoznatiji crtani Patrolne šape govori o sedam kuca spasilaca, a to su Čejs, Maršal, Roki, Rabl, Zuma, Skaj i Everest, koje predvodi IT znalac Rajder. Zajedno vredno rade kako bi zaštitili Zaliv pustolovina, uveravajući građane da ne postoji preveliki posao, ni premali pas! Crtani se osvrće na važne teme kao što su građansko vaspitanje, socijalne veštine i veštine rešavanja problema.

Dobra zabava za celu porodicu je zagarantovana! Bioskop Cineplexx će tokom trajanja manifestacije, do 24. oktobra, organizovati tematske večeri i maraton svih postojećih filmova posvećenih Patrolnim šapama. Mališani će nesumnjivo uživati u druženju sa svojim omiljenim kucama.

Dođite i prepustite se avanturi sa omiljenom družinom svih mališana! Nikelodeonove “Patrolne šape u velikom spektaklu“ organizuje Galerija u saradnji sa Nikelodeon-om, Spin Master-om i EventBox-om. Ovaj događaj je ekskluzivno dostupan u Galeriji od 9. do 24. oktobra svakog dana od 13 do 21 sati a ulaz je besplatan.

O Galeriji

Galerija je najveći šoping centar u zemlji i regioni, koji zahvaljujući bogatoj ponudi i brojnim događajima privlači sugrađane i brojne turiste. Uz svoju široku ponudu domaćih i inostranih brendova, kafića i restorana, Galerija posetiocima nudi i bogate kulturne, zabavne i sportske događaje. Galerija predstavlja mesto za celu porodicu sa svojim najmodernijim bioskopom, jedinim u Srbiji koji poseduje najnoviju IMAX tehnologiju. Svakodnevno se trudeći da bude najbolja u svojoj oblasti i da pruži posetiocima nova iskustva, Galerija raspolaže i najvećim trambolina parkom u regionu. Cosmo Jump i Cosmo Kids predstavljaju potpuno novu dimenziju zabave i omiljeno su mesto svih onih koji su u potrazi za zabavnim i avanturističkim iskustvom. Posetite Galeriju i uverite se da je ona jedno mesto za sve!

Napomena: Galerija je sertifikovana u skladu sa poštovanjem mera protiv virusa Covid-19. Svi događaji u Galeriji odvijaju se u skladu sa merama protiv širenja pandemije izazvane ovim virusom.

O Nikelodeonu

Nikelodeon je sa iskustvom dugim 41 godinu broj jedan brend za dečiju zabavu. Izgradio je raznovrsne usluge na globalnom nivou stavljajući decu na prvo mesto u svakom projektu. Brend uključuje televizijske programe i produkciju u SAD i širom sveta, kao i korisničke proizvode, digitalne aktivnosti, iskustva na terenu i filmovime. Za više informacija o umetničkom radu posetite http://www.nickpress.com. Nikelodeon i svi povezani naslovi, likovi i logotipi su zaštićeni autorskim pravima kompanije ViacomCBS Inc. (Nasdaq: VIACA, VIAC).

O SPIN MASTER-U

Spin Master Corp. (TSX:TOY) je vodeća kompanija za zabavu za decu koja stvara izvrsna iskustva igre kroz raznovrstan portfolio inovativnih igračaka, franšiza i digitalnih igara. Spin Master je najprepoznatljiviji po svojim nagrađivanim brendovima Patrolne šape, Bakugan, Kinetički Pesak, Air Hogs, Hantchimals, Rubikova kocka i GUND. Spin Master Entertainment stvara i proizvodi upečatljiv višeplatformski sadržaj, priče i zanimljive likove kroz sopstveni studio i partnerstva sa spoljnim stvaraocima, uključujući i uspeh Patrolnih šapa i devet ostalih originalnih emisija, zajedno sa više kratkih serija koje se distribuiraju u više od 190 zemalja. Kompanija ima digitalno prisustvo od strane Toca Boca® i Sago Mini® brendova, koji zajedno imaju više od 40 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou. Sa gotovo 2.000 zaposlenih u 28 kancelarija širom sveta, Spin Master dostavlja svoje proizvode u više od 100 zemalja. Za više informacija posetite spinmaster.com ili posetite njihov Instagram, Facebook ili Twitter nalog @spinmaster.

O EVENTBOX-U

Osnovan 2001. godine, EventBox donosi licencirane emisije svetskih brendova na Bliski istok, u Severnu Afriku, Istočnu Evropu i Daleki istok. Specijalizovani smo za proizvodnju najboljih uživo emisija za pozorišta, festivale i tržne centre. https://www.eventboxonline.com/

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA